Life

După 9 ani de mariaj cu Romulus, Lavinia Petrea a dezvăluit: “A fost greu de înțeles la început”

Ce a dezvăluit Lavinia Petrea după 9 ani de mariaj cu Romulus Varga. Cum și-a cunoscut prezentatoarea de la Pro TV actualul soț.
05.09.2023 | 10:14
Dupa 9 ani de mariaj cu Romulus Lavinia Petrea a dezvaluit A fost greu de inteles la inceput
Lavinia Petrea, dezvăluiri despre căsnicia cu Romulus Varga. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Lavinia Petrea are 9 ani de mariaj cu procurorul Romulus Varga. Prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri despre relația lor și despre cum au fiost lucrurile la început.

Dezvăluirile făcute de Lavinia Petrea după 8 ani de mariaj cu Romulus. Cum era relația lor la început

Prezentatoarea știrilor de la Pro TV a împlinit nouă ani de căsnicie cu soțul ei, alături de care are trei copii. Cei doi s-au cunoscut datorită meseriei, iar după un an s-au reîntâlnit, de ziua Laviniei Petrea, fără ca bărbatul să știe că s-au văzut de dinainte.

ADVERTISEMENT

Prima întâlnire nu a fost una romantică, dar sentimentele au început să apară între ei, după care s-au văzut din nou. La început, lucrurile au fost mai dificile între vedetă și partenerul ei de viață, dar între timp s-au mai schimbat.

La începutul relației, cei doi nu discutau despre meseriile lor, lucru care era deranjant atunci. În timp, joburile nu au mai fost o problemă, iar acum totul este mai bine.

ADVERTISEMENT

“La început a fost mai dificil, așa că am decis să nu mai discutăm acasă despre știri/dosare. Mă supăram când aflam de la televizor că el se ocupă de un anumit dosar. Nu îmi spune nimic legat de ceea ce face el la muncă și a fost greu de înțeles la început.

Acum mi se pare ceva normal. Părinții noștri nu au comentat nimic despre meseriile noastre. A fost foarte clar pentru toată lumea că ne iubim și suntem foarte fericiți, restul nu avea nicio importanță!”, a declarat Lavinia Petrea pentru Viva.ro.

ADVERTISEMENT

În nouă ani de căsnicie, Lavinia Petrea și Romulus Varga nu au avut momente dificile, după cum a precizat prezentatoarea de la Știrile Pro TV. “De 9 ani suntem împreună și mă bucur să pot spune că totul a curs intens și frumos. Nu am avut probleme până acum”, a mai spus ea.

Cine o ajută cel mai mult pe Lavinia Petrea la creșterea copiilor

Lavinia Petrea și soțul ei au împreună un fiu și două fiice. În timp ce Klara seamănă mai mult cu tatăl ei, iar Karin cu prezentatoarea, fiul lor, Mathias, are ceva din amândoi.

ADVERTISEMENT

“Mulțumim! Klara este toată soțul meu, Karin seamănă mai mult cu mine iar Mathias este o combinație, nu știu cu cine seamănă mai mult. Ne vedem însă în toți trei, mai ales în ceea ce privește personalitatea, iar asta mă fascinează.

Pentru că întrebarea este cine mă ajută cel mai mult, și nu cine ne ajută, răspunsul este soțul meu. Este un tată foarte implicat și există un echilibru în tot ceea ce facem amândoi în procesul de creșterea lor”, a mai spus vedeta.

Vedeta a mai spus că îi place foarte mult atunci când se așază la masă alături de toată familia. Laviniei Petrea îi place să gătească și preferă mâncarea proaspătă, dar nu are suficient timp.

ADVERTISEMENT