După Alexandra de la Puterea dragostei, o altă fată a vrut s-o bată pe Aya! Ce se va întâmpla în gala din 29 noiembrie

Dan Suta   
în Stiri mondene
27/11/2020, 12:03
După Alexandra de la Puterea dragostei, o altă fată a vrut s-o bată pe Aya! Ce se va întâmpla în gala din 29 noiembrie
Aya, una din cele mai controversate concurente de la Puterea dragostei. Foto: Instagram

După Alexandra de la Puterea dragostei, o altă concurentă a fost scoasă din sărite de Aya și a sărit să o bată nu mai puțin de trei ori. Maria, recent intrată în casa din Istanbul a aruncat cu tocurile după fosta iubită a lui Nicos, iar imaginile vor fi difuzate în gala de duminică, 29 noiembrie.

Vloggerițele Reea și Tina au dezvăluit câteva lucruri din ceea ce vor putea urmări telespectatorii în următoarea gală a emisiunii de la Kanal D și se pare că tensiunea va atinge cote maxime.

Maria va fi scoasă din minți de Aya și, nesuportând persiflările ei permanente, va sări la bătaie de mai multe ori, semn că cele două nu se suportă absolut deloc.

Maria de la Puterea dragostei a sărit la bătaie la Aya

Cele două youtuberițe spun că Aya le provoacă din ce în ce mai des pe fete, căci Maria nu este prima care își pierde cumpătul în fața ei, cunoscut fiind conflictul pe care blondina l-a avut cu Alexandra, din cauza căreia tânăra cu părul mov a primit cartonaș galben din partea producătorilor.

„Maria a sărit la bătaie la Aya, de trei ori. Fata asta, Maria, are foarte mari probleme cu nervii. Cred că este o mini Roxana și mi-a fost dor de un temperament al Roxanei. 

Probabil Maria are motivele ei. Nu trebuie să jignești pe nimeni, iar Aya are chestia asta de a da peste nas, de a jigni, iar fata asta poate nu suportă”, au dezvăluit cele două cântărețe pe Youtube.

Aya, una din cele mai controversate concurente ale actualului sezon

Cele două au mai dezvăluit faptul că Aya l-ar plăcea în secret pe Alexandru, după ce s-a zvonit că bărbatul pe care ar fi pus ochii este fostul concurent Bogdan Mocanu.

Chiar dacă a purtat câteva conversații în online cu Mocanu, Aya pare decisă să se apropie de Alex, fostul iubit al Andradei cu care, culmea, blondina împarte camera din Istanbul.

Aya a avut până acum două relații în casa Puterea dragostei, ambele eșuând la scurt timp. La început s-a apropiat de Akebono, concurent descalificat în urma comportamentului agresiv față de Cristi Marinescu, iar apoi s-a reorientat către Nicos, care a părăsit și el concursul.

 

Închide ×