Sport

După Alexandru Cicâldău, U Craiova mai poate da o lovitură: „Vreau în Premier League”. Video

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri venite de la fani, Ștefan Vlădoiu a anunțat că dacă ar fi să plece de la Craiova, acesta și-ar dori să evolueze în Anglia. „Acolo, m-aș adapta cel mai bine”.
10.09.2021 | 09:42
Dupa Alexandru Cicaldau U Craiova mai poate da o lovitura Vreau in Premier League Video
ADVERTISEMENT

U Craiova a devenit o rampă de lansare pentru mulți fotbaliști, iar Ștefan Vlădoiu ar putea fi unul dintre jucătorii care ar putea pleca din Bănie către o formație puternică din Europa, iar acesta a dezvăluit că și-ar dori să joace în Anglia.

Ultima „bombă” dată de Universitatea pe piața transferurilor a fost plecarea lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray. Fotbalistul chiar a și marcat de două ori în primele apariții ale sale în tricoul turcilor.

ADVERTISEMENT

După Alexadru Cicâldău, U Craiova ar mai putea da o lovitură pe piața transferurilor. Ștefan Vlădoiu vrea să joace în Anglia: „M-aș adapta cel mai bine”

Descoperit de Silviu Bogdan, Ștefan Vlădoiu ar putea reprezenta o nouă bombă a Craiovei pe piața transferurilor. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina de socializare a Universității, fundașul dreapta a recunoscut că și-ar dori să evolueze într-un campionat puternic dacă va pleca de la echipă.

„Nu am unul preferat, dar dacă ar fi să aleg aş spune Anglia, fiindcă este un campionat puternic, se pune accent pe pregătirea fizică, se lasă jocul liber şi acolo m-aş adapta cel mai bine,” a declarat jucătorul de 22 ani.

ADVERTISEMENT

Vlădoiu a dezvăluit și ce idol are între foștii jucători ai Universității Craiova. Fotbalistul oltean și-a ales pe cineva care a evoluat pe același post: „Nicolae Negrilă este idolul meu. Chiar dacă nu l-am văzut pe viu, multă lume mă aseamănă cu dânsul şi este preferatul meu”

„Familia m-a sprijit de când am venit la Craiova și până în momentul de față. Îmi sunt aproape și mă susțin,” a mai spus Ștefan Vlădoiu.

ADVERTISEMENT

Debutat de Gigi Mulțescu la doar 17 ani. Dumitru Dragomir îi prevede un mare viiitor lui Ștefan Vlădoiu

Adus pe lume în comuna vâlceană Alunu, pe 28 decembrie 1998, Ștefan Vlădoiu a fost adus de Silviu Bogdan la școala sa de fotbal, iar de acolo a ajuns la Universitatea Craiova. A fost împrumutat la echipe precum Sportul Snagov și Dunărea Călărași, acolo unde s-a călit.

Împrumuturile au venit după ce acesta a debutat în tricoul Științei în 2016, atunci când Gheorghe Mulțescu se afla pe banca oltenilor: „Gigi Mulţescu, în 2016, într-un meci cu Astra în deplasare, am câştigat cu 2-1,” își amintește cu plăcere Vlădoiu.

ADVERTISEMENT

Întrebat de fani care este cel mai dificil adversar pe care l-a avut, Ștefan Vlădoiu a răspuns: „Mai mulţi au fost dificili, dar adversarul ţi-l faci tu dificil, într-un meci, depinde cât eşti de pregătit. Dacă îţi faci treaba, niciun adversar nu te poate depăşi”.

„Vlădoiu este viitorul fundaș dreapta al naționalei, în opinia mea. A fost printre primii doi jucători pe care i-am legitimat la școala mea de fotbal.

A fost o decizie foarte bună că a fost împrumutat în liga a doua, la Snagov. A căpătat multă experiență și a jucat constant. Au fost și anumite probleme acolo, dar le-am rezolvat. După aceea a fost împrumutat la Călărași și nu a dezamăgit. E foarte bătăios, îmi place, are calitate,” spunea Silviu Bogdan, omul care l-a descoperit.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi: 1,57 este cota pentru „ambele echipe nu marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT