Fotbal international

Denis Alibec are “colegi” grei în Counter Strike! Cât joacă Neymar

Nu doar Denis Alibec este mare pasionat de jocul video Counter Strike. Cel mai scump fotbalist al lumii, Neymar, este mare amator al jocului şi chiar a postat pe reţelele de socializare.
27.11.2017 | 10:58
Denis Alibec are colegi grei in Counter Strike Cat joaca Neymar

Jocul video Counter Strike are mare priză la fotbalişti. Pe plan autohton, Denis Alibec este mare amator al jocului video, subiect despre care s-a scris foarte mult după ce a fost făcut public contul de “Counter Strike” al fotbalistului. Atacantul FCSB petrecea mult timp în joc, având o medie zilnică de 6 ore de joc. VEZI AICI ONLINE TOATE FAZELE MECIULUI, ECHIPELE DE START, CLASAMENTUL ÎN TIMP REAL

Dar, nu doar Denis Alibec este un gamer înrăit. Neymar Jr., cel mai scump jucător al planetei, cumpărat în vară de PSG pentru 222 de milioane de euro, este foarte pasionat de jocul Counter Strike. Brazilianul chiar a postat pe Instagram câteva imagini cu el în joc. Mai mult, presa străină scria că Neymar petrece aproximativ 20 de ore săptămânale în jocul video, aproximativ 3 ore pe zi. 

Românii, vicecampioni mondiali la Counter Strike 

Mai mult, Neymar le-a făcut o vizită şi gamerilor profesionişti de la SK Games, campioni mondiali la Counter Strike. În finalul anului 2016, brazilianul şi-a făcut poze cu jucătorii profesionişti ai shooterului şi a spus că a învăţat cum să devină mai bun în acest joc. 

În ultima vreme, Denis Alibec nu a fost într-o formă sportivă prea bună şi a fost criticat de patronul Gigi Becali şi pentru că petrece prea mult timp cu jocurile pe calculator. După ce au fost făcute publice detaliile de pe contul de gamer al lui Alibec, fotbalistul şi-a transformat contul din public în privat. 

Românii sunt vicecampioni mondiali la jocul Counter Strike. Echipa Nexus, formată doar din jucători români a ajuns să încheie pe locul doi campionatul mondial de CS. Chiar dacă la noi, jocurile video nu sunt privite ca un sport, jucătorii se consideră sportivi. Se antrenează zilnic aproximativ 8 ore şi au reuşit performanţe foarte bune pe plan internaţional, care le aduc şi mulţi bani.