Life

După aproape 20 de ani de relaţie cu Radu, Dana Rogoz a făcut anunţul: “Cred că ne-am schimbat amândoi”

Dana Rogoz, anunț după aproape 20 de ani de relație cu regizorul Radu Dragomir. Ce a dezvăluit actrița despre mariajul său?
07.09.2022 | 07:30
Dupa aproape 20 de ani de relatie cu Radu Dana Rogoz a facut anuntul Cred ca neam schimbat amandoi
Dana Rogoz si Radu Dragomir sunt de 18 ani împreună. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Dana Rogoz a vorbit de curând despre mariajul ei, care pare unul fericit și solid. Actrița este de 18 ani împreună cu regizorul Radu Dragomir.

Dana Rogoz, de 18 ani împreună cu Radu Dragomir. Care este secretul longevității mariajului lor

Dana Rogoz și soțul ei s-au cunoscut pe platourile de filmare. În prezent, sunt părinții a doi copii, o fetiță pe nume Lia și un băiețel, pe nume Vlad. Mulți se întreabă cum reușesc să aibă o relație armonioasă.

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz mărturisește că în căsnicia sa nu sunt gelozii și îi permite partenerului său nu se ferească de responsabilitățile rolului de regizor.

”Gelozii clar nu. Adică eu chiar trag de Radu să nu se ferească de expunerea pe care rolul de regizor i-o aduce.

ADVERTISEMENT

Mă gândesc acum și la premierele sau festivalurile la care am participat împreună, când Radu ar fi dat orice să sară peste momentul covorului roșu. (râde)

Dar vorbind la modul serios, cred că filmul MO ne-a arătat amândurora, încă o dată, cât de mare respect și încredere avem unul în celălalt”, a spus Dana Rogoz pentru OkMagazine!

ADVERTISEMENT

Dana Rogoz, despre Radu Dragomir: ”Ne-am schimbat împreună, adică unul în armonie cu celălalt”

Dana Rogoz apreciază foarte mult la Radu faptul că are încredere în potențialul ei ca actriță, deoarece o face să se simtă puternică. În cele aproape două decenii de relație Dana Rogoz simte cum schimbările apar de pe o zi pe alta.

” (…) Da, deja mai mult de jumătate din viața mea am petrecut-o alături de el. Cred că ne-am schimbat mult, amândoi. Probabil eu mai mult decât el.

ADVERTISEMENT

Dar ne-am schimbat împreună, adică unul în armonie cu celălalt. Am crescut o relație împreună, am adus-o la majorat. Și sigur că primii ani din viața oricui sunt esențiali în formarea lui, sunt baza. Iar pentru acei ani le mulțumesc părinților”, a mai transmis Dana Rogoz pentru sursa menționată.

Înainte de a-și uni destinele cu Dana Rogoz, Radu Dragomir a mai avut o căsătorie cu actrița Ozana Oancea, din care a rezultat un fiu, Barbu.

Dana Rogoz este una dintre cele mai iubite și cunoscute actrițe din România. De câțiva ani, Dana Rogoz a intrat și în lumea influencerilor, dedicându-se și profesiei de blogger. Postările ei adună zilnic zeci de mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT