Sport

După bere, giuleștenii au acum și vin marca Rapid! Vin și transferurile pentru echipa lui Mutu: „Cu 2-3 suntem aproape să semnăm”. Video

Victor Angelescu, patronul Rapidului, a anunțat primele transferuri ale Rapidului la lansarea noului vin „alb-vișiniu”. Câți jucători noi vor veni în Giulești.
18.05.2023 | 15:33
Dupa bere giulestenii au acum si vin marca Rapid Vin si transferurile pentru echipa lui Mutu Cu 23 suntem aproape sa semnam Video
După bere și vin, Rapid își va lansa și propriul brand de șampanie, dedicat anul centenarului. Sursă foto: Facebook Rapid
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a fost prezent la lansarea noului vin marca Rapid, iar acționarul majoritar al „giuleștenilor” a dezvăluit că Adi Mutu e aproape să bifeze primele transferuri pentru viitorul sezon din SuperLiga.

Victor Angelescu a prezentat noul vin marca Rapid. Vin și transferurile: „Și jucători români și străini”

După ce Rapid și-a lansat propria bere, „alb-vișiniii” au trecut la băuturi mai rafinate. S-a lansat noul vin marca Rapid și urmează și șampania: „Așa cum am spus, vrem ca Rapidul să ajungă în casele suporterilor pe toate căile, nu numai cu un tricou sau să vină la stadion. Să bei și o bere și un vin marca Rapid. Pe viitor vor fi mult mai multe produse, în așa fel încât rapidistul să se simtă și acasă apropiat de club. 

ADVERTISEMENT

Angelescu a dezvăluit că Rapid va lansa și o șampanie în anul centenarului: „După ce terminăm campionatul și ne calificăm în cupele europene, o să aibă cât vin vor ei! Șampania la o sută de ani urmează sigur. Titlul o să vedem. Anul viitor trebuie să arătăm mai întâi ca o echipă care se bate la titlul. Deocamdată șampania o cumpărăm și o punem la rece”.

Rapid a lansat două feluri de vin pentru suporteri
Rapid a lansat două feluri de vin pentru suporteri

Acționarul a anunțat că Rapid e aproape și de primele mutări: „Suntem în discuții cu mai mulți jucători, cu doi-trei suntem foarte aproape să semnăm și sperăm noi că cei 5-6 jucători pe care urmează să-i aducem, să îi avem de la început ca să facă cu echipa și cu Adi Mutu, cantonamentul”.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu anunță și 6 plecări de la Rapid: „Deja la 2-3 le expiră contractele. Șase vor pleca”

Victor Angelescu a confirmat din nou antrenorul echipei pentru sezonul viitor și a vorbit și despre plecările de la echipă: „Fără nicio problemă! Adi Mutu are postul asigurat și cu el vom aborda sezonul viitor. Și jucători români și străini. Deja la 2-3 jucători le expiră contractele, altora… nu pot să spun mai multe că mai avem două meciuri”.

Deși nu a vrut să dea nume, omul de afaceri consideră destul de evident cine nu va mai continua la Rapid din sezonul viitor: „Dar cred că e destul de clar cine a avut randament și cine nu. Mai avem două meciuri, șase vor pleca, aproximativ șase vor veni”.

ADVERTISEMENT

Rapid ar putea să o încurce pe FCSB în derby-ul din ultima etapă și să ducă titlul la Constanța, însă Angelescu pune altfel problema: „În primul rând noi nu trebuie să stricăm sărbătoarea nimănui. Avem un obiectiv: trebuie să batem Craiova. Dacă batem Craiova, suntem pe locul patru și depinde și ce face CFR-ul.

Putem să mai avem șanse și pentru locul trei, dar oricum și locul patru e important. Poate să ducă în cupele europene, așa că trebuie să ne vedem în primul rând interesul propriu și normal că vrem să câștigăm. A fost un play-off cred că foarte interesant și e clar că și finalul e pe măsură. Probabil că toată lumea se bucură. Noi vrem să fim mai sus, să fim noi între cele două. Sperăm că la anul”.

ADVERTISEMENT

Rapid s-ar putea califica în cupele europene și de pe locul patru, în cazul în care Universitatea Cluj va câștiga finala Cupei României cu Sepsi: „Cred că și noi și Craiova și CFR-ul, toată lumea le ține pumnii, nu? Jucătorii au prime în contracte pentru Europa. Să ajungem acolo și dup-aia vedem”. 

Comparație savuroasă cu Săpunaru, Morais și Dugandzic în prim plan: „Vinul roșu, vinul alb și șampania!”

Victor Angelescu l-a comparat pe căpitanul Rapidului cu un vin roșu, care cu cât e mai vechi, cu atât e mai bun: „Aș zice că vinul roșu e Săpunaru și vinul alb e Junior Morais. Și șampania e Dugandzic că a dat multe goluri!”, s-a mai amuzat, oficialul Rapidului.

ADVERTISEMENT