Sport

Primul jucător care pleacă de la CFR Cluj! Campioana României a făcut anunţul oficial: “Îi dorim multă baftă”

Mijlocașul central al lui CFR Cluj, Runar Mar Sigurjonsson, a anunțat că nu va mai continua la campioana României, iar Neluțu Varga va scăpa de salariul astronomic al islandezului.
21.05.2022 | 15:50
Primul jucator care pleaca de la CFR Cluj Campioana Romaniei a facut anuntul oficial Ii dorim multa bafta
Runar Mar Sigurjonsson este cel mai bine plătit jucător din Casa Pariurilor Liga 1: 420.000 de euro pe sezon. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
21-05-2022
12:52

CFR Cluj a anunţat plecarea lui Runar Mar Sigurjonsson

La şase zile de la câştigarea titlului în Casa Pariurilor Liga 1, CFR Cluj a anunţat oficial despărţirea de Runar Mar Sigurjonsson. Islandezul părăseşte România la un an şi trei luni de la transferul la campioana României.

“Mulțumim, Runar Mar Sigurjonsson! Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Runar Mar Sigurjonsson au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Venit la CFR Cluj de la FC Astana în februarie 2021, mijlocașul islandez a bifat 37 de meciuri în tricoul echipei noastre și a marcat 8 goluri.

Îi mulțumim lui Runar pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”, au anunţat oficialii lui CFR Cluj.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Runar Mar Sigurjonsson nu va mai continua la CFR Cluj și că este jucătorul cu cel mai mare salariu din Casa Pariurilor Liga 1.

Runar Mar Sigurjonsson și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj: „3 trofee și multe amintiri frumoase”

Nu mai puțin de 12 jucători vor pleca în această vară de la CFR Cluj, iar exodul a început deja, în frunte cu mijlocașul islandez care are un salariu de 420.000 de euro pe sezon:

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Runar Mar S Sigurjonsson (@runarmar)

„Am decis să-mi închei contractul cu CFR Cluj, așa că vreau să le mulțumesc tuturor fanilor și coechipierilor pentru ultimele 18 luni petrecute împreună. 3 trofee și multe amintiri frumoase”, a transmis Sigurjonsson pe pagina lui oficială de Instagram.

„Rooney” (31 de ani) a jucat 24 de meciuri în acest sezon pentru CFR Cluj și a reușit cinci goluri și două pase decisive, fiind evaluat conform Transfermarkt la un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Neluțu Varga răsuflă ușurat după plecarea lui Runar Mar Sigurjonsson și poate plăti 2-3 jucători cu salariul islandezului

Mijlocașul central era cel mai bine plătit jucător din campionatul intern, iar plecarea sa reprezintă o gură de oxigen pentru bugetul de salarii al lui CFR Cluj. Islandezului i s-a propus să rămână la CFR Cluj, dar cu condiția să accepte o reducere salarială, însă Sigurjonsson nu a acceptat.

De altfel, Neluțu Varga a renunțat din același motiv și la Denis Alibec, căruia îi plătea o bună parte din salariul gigantic de la Kayserispor, mai exact 370.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Următorul pe listă este Alexandru Chipciu, jucătorul cu cel mai mare salariu din Liga 1, alături de Florin Tănase, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

Ce jucători ar mai putea pleca în această vară de la CFR Cluj

După Billel Omrani și Runar Mar Sigurjonsson, CFR Cluj îi mai poate pierde pe Cristi Bălgrădean, Alex Chipciu și Andrei Burcă, ale căror contracte expiră la data de 30 iunie.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, pe lista disponibilizaților se mai află și alte nume care nu au confirmat în acest sezon: Cristiano Figueiredo, Dusan Celar și Jonathan Rodriguez, împrumutați la Dinamo, Guessouma Fofana (7 meciuri), Denis Rusu și Mihai Butean (împrumutață la Chindia Târgoviște), Răzvan Andronic (împrmutat la FC Brașov).

  • 420.000 de euro pe an era salariul lui Runar Mar Sigurjonsson la CFR Cluj
ADVERTISEMENT