Fotbal intern

După ce a aflat că nu este convocat, Gicu Grozav a fost la un pas de bătaie pe teren cu un adversar! Video

07.10.2019 | 12:46
Dupa ce a aflat ca nu este convocat Gicu Grozav a fost la un pas de bataie pe teren cu un adversar Video
ADVERTISEMENT

Gicu Grozav nu a fost convocat de Cosmin Contra pentru meciurile cu Insulele Feroe și Norvegia, iar vestea nu i-a picat prea bine fostului decar al naționalei. Grozav a avut o reacție nervoasă la ultimul meci al Kisvardei din campionatul Ungariei și a vrut să-l lovească cu pumnul pe un adversar, fiind foarte aproape de eliminare. Chiar dacă a dat un gol și o pasă de gol, atacantul a fost foarte criticat după gestul său.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,20 este cota pentru 2 la meciul Kazakhstan– Belgia. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Gicu Grozav, la un pas de bătaie în Ungaria

Gicu Grozav a dat un gol și o pasă de gol pentru Kisvarda în meciul cu Zalaegerszeg din campionat, dar în minutul 55 al partidei a avut o reacție nervoasă și a vrut să-l lovească cu pumnul în spate pe un adversar. În cele din urmă, Grozav a primit doar cartonașul galben pentru gestul său, iar echipa lui Vasile Miriruță a terminat partida la egalitate 3-3 pe teren propriu. Gicu Grozav este golgheterul campionatului din Ungaria cu 6 reușite.

Cosmin Contra a hotărât să nu-l mai ia la națională pe Gicu Grozav pentru meciurile cu Insulele Feroe și cu Norvegia, chiar dacă la precedentele meciuril ale româniei a fost prezent, însă fără mari realizări și cu multe critici primite din partea fanilor români.

ADVERTISEMENT
  • 29 de ani a împlinit Gicu Grozav pe 29 septembrie
Gicu Grozav, gest urât. Sursă foto: gsp.ro
Gicu Grozav, gest urât. Sursă foto: gsp.ro

Vasile Miriuță este foarte mulțumit de Gicu Grozav

Vasile Miriuță, antrenorul Kisvardei, este foarte mulțumit de evoluțiile lui Gicu Grozav, despre care spune că este unul dintre cei mai buni fotbaliști cu care a lucrat în toată ariera sa: „Gicu e între primii trei jucători cu care am lucrat de când am început antrenoratul. Grozav, Deac şi Camora sunt cei mai buni fotbalişti cu care am lucrat. Îl folosesc pe alt post decât la naţională, în spatele vârfurilor sau vârf fals, nu în banda stângă. Am zis că acolo dă un randament mai bun”.

Alături de Gicu Grozav, la Kisvarda mai evoluează și alți români, este vorba despre Claudiu Bumba și Mihai Mincă. Formația maghiară se află pe locul 6 în campionat după 8 etape, cu un total de 10 puncte.

ADVERTISEMENT
  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Gicu Grozav, conform transfermarkt.com