Sport

După ce a făcut prăpăd la finalul thriller-ului FCSB – Farul, Gigi Becali a recunoscut că a greșit schimbările. Cu cine a fost la biserică. Exclusiv

Gigi Becali s-a mai liniștit după ce i-a distrus pe toți! Le-a recunoscut celor din staff că el a greșit schimbările la FCSB - Farul 2-3! Apoi a mers la slujbă cu Meme Stoica!
30.01.2023 | 14:49
Dupa ce a facut prapad la finalul thrillerului FCSB  Farul Gigi Becali a recunoscut ca a gresit schimbarile Cu cine a fost la biserica Exclusiv
După ce a făcut prăpăd la finalul thriller-ului FCSB - Farul 2-3, Gigi Becali a recunoscut că a greșit schimbările. Foto. Răzvan Păsărică / Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Finalul nebun din FCSB – Farul 2-3, cu întoarcerea de rezultat din minutele 95 și 96, l-a scos din minți pe Gigi Becali. la câteva minute după ultimul fluier al lui Horațiu Feșnic, au urmat clipe grele pentru cei de la FCSB, staff, jucători, oameni din club.

Gigi Becali i-a înjurat pe toți după FCSB – Farul 2-3, dar ulterior le-a recunoscut apropiaților că el a greșit schimbările!

FANATIK a dezvăluit în noaptea de după partida de pe Arena Națională cum a reacționat Gigi Becali. Exasperat că a fost bătut de finul Gică Hagi în minutele de prelungire, patronul roș-albaștrilor s-a descărcat pe proprii angajați.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă principalul vinovat pentru spectaculoasa răsturnare de rezultat a fost chiar el, Becali a început să-i beștelească, să-i înjure chiar cum au povestit apropiații săi, pe toți de la FCSB. De la managerul Mihai Stoica, la Mihai Pintilii până la ultimul jucător!

Meme Stoica este mereu luat în colimator de Gigi când FCSB nu câștigă. Nu e ceva ieșit din comun. Patronul îi găsește câte o decizie din trecut pe care i-o reproșează. Pintilii a fost pus la pământ pentru că nu a putut capacita echipa să țină de 2-1! Apoi, jucătorii, vinovați că nu au… tras de timp!

ADVERTISEMENT

La fel de adevărat este că la câteva ore după ce a făcut prăpăd, Becali s-a mai liniștit. A vorbit în noapte și cu Mihai Stoica, și cu alți angajați… Surpriză: a recunoscut că el a greșit schimbările! A recunoscut doar că a greșit mutările, nu că ar fi el vinovatul pentru rezultat.

Gigi Becali s-a calmat a doua zi după eșecul celor de la FCSB cu Farul și a mers la slujbă cu… Mihai Stoica!

Și la fel cum face în fiecare dimineață, Gigi Becali a mers la biserică. Mai ales că pe 30 ianuarie este sărbătoare cu cruce roșie în calendar, Sfinții Trei Ierarhi. Becali nu a fost singur la slujbă.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, împreună cu Becali a participat și managerul Mihai Stoica, unul dintre oamenii pe care patronul își vărsase năduful cu doar câteva ore înainte. Dar nu e ceva ieșit din comun la Becali. El trece foarte repede de la o stare la alta când e vorba de fotbal.

Ceea ce pare însă să nu se schimbe, apropo de prăpădul pe care l-a făcut duminică seara, este situația lui Joyskim Dawa. Becali s-a convins în cele din urmă că fundașul este o bombă cu ceas pentru propria echipă și vrea să scape de el. Dacă nu-l dă afară, cel puțin să nu mai joace decât în cazuri de extremă urgență!

ADVERTISEMENT

Nici Hagi nu a scăpat de „săgețile” lui Gigi! Finul a fost deranjat de cum s-a manifestat nașul la finalul partidei: „Ia uite ce semne ne face Gică!”

A mai existat cineva care i-a căzut cu tronc lui Becali la finalul thriller-ului de duminică seara. Surprinzător, acesta nu este de la FCSB, ci tocmai de la adversari.

Și nu oricine, ci chiar Gică Hagi, managerul general al Farului, omul care a construit de la zero tot proiectul de la Ovidiu. Hagi, nașul lui Gigi, s-a bucurat după terminarea derby-ului, dar manifestările acestuia l-au enervat pe Becali.

Ia uite ce semne ne face și Hagi la noi acasă! După ce că a bătut cum a bătut”, ar fi răbufnit patronul privind imaginile bucuriei lui Hagi cu propria galerie venită de la Constanța.

  • 4 din cele 5 schimbări ale FCSB în meciul cu Farul au fost greșite de Gigi Becali. Singurul om introdus care a corespuns a fost Florinel Coman
  • 7 puncte e diferența de puncte dintre Farul și FCSB. În minutul 90 era de un singur punct, în minutul 95 de 4 puncte, iar la golul lui Borza s-a ajuns la 48-41 puncte în clasament

  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „GG” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT