Life

După ce a fost jefuit în propria casă, Culiță Sterp vrea să ofere o recompensă. Ce solicită în schimb

Culiță Sterp este disperat după ce i s-au furat bani din casă, zilele acestea. Cântărețul vrea să ofere o recompensă colosală celor care vor să dea detalii despre hoți.
27.07.2022 | 08:16
Dupa ce a fost jefuit in propria casa Culita Sterp vrea sa ofere o recompensa Ce solicita in schimb
Culiță Sterp vrea să ofere recompensă celor care vor da detalii despre hoți. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a oferit noi detalii după ce casa i-a fost spartă de curând, iar hoții i-au furat, dintr-un seif, o mulțime de bani, de ordinul sutelor de mii de euro. Artistul vrea să ofere o recompensă celor care vor da informații despre infractori.

Ce recompensă oferă Culiță Sterp celor care îl vor ajuta să prindă hoții

Culiță Sterp promite celor care îi vor sări în ajutor în problema sa o recompensă de 25.000 sau 10.000 de euro. Oamenii legii i-au precizat că în locuința sa au pătruns în jur de 3-4 hoți.

ADVERTISEMENT

”Cred că ați auzit toți că la noi acasă a avut loc o spargere. Mi s-a furat un seif cu foarte mulți bani și când zic ‘foarte mulți’ nu mă refer la mii de euro, nici la zeci de mii de euro.

Mult mai mulți bani. Eu nu am vrut să fac publică chestia asta. Maică-mea și cu Geta au făcut-o. Au trecut deja vreo trei săptămâni de când s-a întâmplat chestia asta.

ADVERTISEMENT

Eu ofer o recompensă de 25.000 de euro dacă cineva mă ajută să găsesc hoții și să recuperez o parte din bani. Dacă nu, dau 10.000 de euro recompensă doar să aflu hoții, numai să aflu cine mi-a spart casa.  A fost la noi acasă Poliția, ei au zis că au fost minim 3-4 hoți”, a spus Culiță Sterp într-un vlog.

Interpretul a mai precizat că speră ca chiar unul dintre hoți să iasă în față și să mărturisească totul, în ideea în care nu s-au înțeles cum să-și împartă banii jefuiți. Culiță Sterp a mărturisit și că în casa sa se afla o cameră de luat vederi, dar infractorii au avut grijă să o întoarcă.

ADVERTISEMENT

Banii lui Culiță Sterp au fost furați dintr-un seif din casă

Seiful de unde i-au fost luați banii are dimensiunea a jumătate de frigider, care cântărește peste 100 de kilograme și avea un cod, a mai transmis Culiță Sterp, care speră și că cineva i-l poate zări aruncat printr-o pădure.

Printre toate acestea, cântărețul de manele le-a răspuns și celor care i-au comentat că banii i-au fost furați, din cauză că nu au fost câștigați în mod cinstit. Culiță Sterp a negat cu vehemență acest lucru.

ADVERTISEMENT

Solistul a subliniat că pierde multe nopți să cânte și să câștige bani. Așadar, obișnuiește să doarmă ziua, încât noaptea să poată fi prezent la evenimentele unde este solicitat.

ADVERTISEMENT