Sport

Andrei Ivan a prins aripi după golul marcat în U Craiova – FC Voluntari 1-1: „Sper să fiu din nou la echipa națională”

Revenit după accidentare, Andrei Ivan a marcat golul egalizator în Universitatea Craiova - FC Voluntari 1-1, și spune, deschis, că speră să ajungă din nou la națională.
01.10.2022 | 00:30
Andrei Ivan a prins aripi dupa golul marcat in U Craiova  FC Voluntari 11 Sper sa fiu din nou la echipa nationala
Andrei Ivan a marcat unicul gol al oltenilor în Universitatea Craiova - FC Voluntari 1-1 și spune că își dorește să revină la echipa națională. Foto: SPORTpictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – FC Voluntari s-a terminat 1-1, chiar dacă oltenii au avut de partea lor posesia, 61-39%, și au dominat, zdrobitor, la capitolul ocazii de poartă: 25-4. Revenit după o accidentare musculară, Andrei Ivan a fost folosit după pauză și a marcat unicul gol al oltenilor. O reușită care reprezintă un boost de moral pentru atacantul Craiovei, care își dorește să revină la națională.

”Un pas greșit pentru noi, trebuia să ne impunem astăzi”, recunoaște Andrei Ivan

Din pricina unei accidentări la mușchi, Andrei Ivan a ratat convocarea la echipa națională pentru ultimele meciuri din Liga Națiunilor. S-a refăcut însă, iar Mirel Rădoi l-a introdus, cu FC Voluntari, în minutul 58.

ADVERTISEMENT

Iar în minutul 72 a reușit să înscrie, din penalty, golul prin care Universitatea Craiova a restabilit egalitatea. Și, la final, a adus un punct oltenilor.

La flash-interviu, Andrei Ivan a spus, vizibil afectat, că adversarul nu i-a surprins. Recunoscând însă că echipa sa nu a avut, în startul reprizei secunde, prestația dorită.

ADVERTISEMENT

”Un pas greșit pentru noi, trebuia să ne impunem astăzi. Repriza a doua am început-o puțin lenți și s-a văzut, ne-a costat. Trebuia să ne apropiem de podium, dar mai sunt meciuri.

Sincer, nu ne-a surprins cu nimic Voluntariul azi. Au jucat doar pasă lungă, cam atât. Dar faza aceea ne-a costat două puncte”, spune Ivan.

ADVERTISEMENT

Atacantul s-a declarat fericit că accidentarea suferită nu a fost una serioasă și a putut reveni rapid. Și spune că obiectivul său este de a reveni în tricoul reprezentativei.

”Am avut o ruptură pe un mușchi pe care nu-l solicitam foarte mult la antrenamente, mi-am revenit în doar nouă zile. Probabil că eram la echipa națională, nu m-a anunțat nimeni.

ADVERTISEMENT

Când joc sub tricolor e o mândrie pentru mine. Mai este mult până atunci, vom vedea evoluțiile mele, sper să fiu din nou la echipa națională”, a conchis Ivan.

”Sunt supărat că nu am câștigat!”, recunoaște Dan Nistor

Și Dan Nistor s-a arătat extrem de supărat la finalul partidei după ce oltenii n-au izbutit decât o remiză cu FC Voluntari. Mijlocașul spune că oltenii trebuie să fie mult mai atenți la finalizare pentru a obține rezultate.

”Am ratat foarte mult. Puteam să rămânem și fără acest punct pentru că pe final au avut o ocazie foarte mare. Trebuie să fim mai atenți la finalizare, iar lucrurile vor intra pe făgașul normal.

Pauza ne-a priit. Ne-am reîncărcat bateriile și arătăm din ce în ce mai bine. Azi trebuia să fim mai atenți la finalizare și, cred eu, cele trei puncte erau la noi.

Sunt un tip ambițios, știu ce pot, sper să îmi ajut echipa din ce în ce mai mult și să ne atingem obiectivul. Primul obiectiv este intrarea în play-off.

Nu mă interesează Cupa în acest moment. Sunt supărat că nu am câștigat azi. Mă interesează meciurile din campionat, mai e timp până la Cupă, avem timp să ne gandim și la Cupă.

E important să acumulăm puncte. Punctele ne dau liniște și putem să creștem în acest fel”, a declarat Nistor la finalul partidei.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru ”ambele marchează” la FC Argeș – U Craiova. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT