Sport

După ce l-a atacat pe Messi, Maradona a primit răspunsul: “Diego e un ignorant”

14.10.2018 | 17:35
După ce l-a atacat pe Messi, Maradona a primit răspunsul: "Diego e un ..."

Diego Maradona l-a făcut praf pe Lionel Messi într-un interviu pentru o televiziune din Mexic. “Nu poți să ai ca lider un tip care se duce la toaletă de 20 de ori înainte de fiecare meci. Messi la Barcelona este cum este, iar Messi la naţională este un lucru total diferit. Înainte să vorbească cu antrenorul, el se joacă pe Playstation” a spus El Pibe D’Oro.

Replica pentru Diego Maradona a venit din partea unei rude a lui Lionel Messi. Maxi Biancucchi, vărul starului Barcelonei i-a răspuns și el dur lui Diego. “Maradona e un ignorant! E trist că cineva poate vorbi așa despre cel mai bun jucător pe care îl avem în acest moment şi, probabil, cel mai bun pe care îl vom avea pentru mult timp. Şi a făcut-o într-un timp în care ar fi trebuit să ajute și el la reconstrucţia naţionalei, dacă o iubeşte atât de mult precum spune” a spus fotbalistul care joacă în liga a doua din Paraguay, la Rubio Nu.

Diego Maradona îl lăudase cu câteva zile înainte pe Lionel Messi

Ajuns la 57 de ani, Diego Maradona antrenează un club din liga a doua din Mexic, Dorados de Sinaloa. Fostul selecționer al Argentinei l-a criticat dur pe decarul Barcelonei, la doar câteva zile după ce Diego îl lăuda pe Messi și îl sfătuia să nu mai vină la naționala Argentinei, pentru că nu are cu cine juca.

Starul Barcelonei se pregătește de un amical de lux cu Brazilia. Între timp presa catalană scrie despre o eventuală plecare a lui Messi de la Barcelona. Cotidianul El Mundo Deportivo a aflat de o clauză în contractul lui Messi, prin care acesta poate pleca gratis de la Barcelona peste 2 ani. Și totuși starul catalanilor i-a liniștit pe fani. “Aici am totul. Aici e viaţa mea. Joc la cea mai bună formaţie din lume într-unul dintre cele mai frumoase oraşe, dacă nu cel mai frumos. Fiii mei s-au născut la Barcelona, nu există niciun motiv să plec.” a declarat Lionel Messi.

  • 65 de goluri a reușit Lionel Messi pentru naționala Argentinei până acum
  • 34 de goluri a marcat Diego Maradona pentru naționala Argentinei în toată cariera
Tags: