Life

După ce s-a lansat în muzică, Vulpița a dat lovitura și în acest domeniu. Cu cine a ajuns să colaboreze

28.05.2020 | 12:36
Dupa ce sa lansat in muzica Vulpita a dat lovitura si in acest domeniu Cu cine a ajuns sa colaboreze
ADVERTISEMENT

Vulpița a devenit unul din cele mai căutate personaje pe Youtube, însă nu se oprește aici! Fata din Blăgești și-a găsit un nou job, lucru care a stârnit un alt scandal între ea și Viorel Stegaru.

Vulpița se face creatoare de modî

Lansarea în muzică i-a priit, iar succesul de care se bucură alături de Rafaelo nu poate fi negat, chiar dacă tânăra nu se remarcă prin vocea ei.

ADVERTISEMENT

Cert este că norocul a dat peste soții Stegaru, iar Vulpița a reușit să bifeze un nou succes, spre neplăcerea lui Viorel.

Aceasta s-a angajat la unul dintre magazinele creatoarei de haine Sonia Trifan și a trecut deja prima probă.

ADVERTISEMENT

Viorel nu o lasă să muncească sub numele Stegaru, dar nu îi acordă nici divorțul

Veronica va lucra alături de designer la o colecție de haine, preferatele ei fiind rochiile.

Sonia a pus-o la probă și a rugat-o să aranjeze hainele pe manechinele din vitrină și, fără să aibă experiență în stilism, Vulpy s-a descurcat de minune, ba chiar câțiva dintre trecătorii care voiau să intre în magazin au spus că au fost atrași de compoziția vestimentară făcută de soția lui Viorel.

Faptul că Veronica își încearcă acum norocul și în modă l-a scos din sărite pe Viorel. Bărbatul din Blăgești nu este de acord ca soția lui să lucreze sub numele său și i-a cerut ieri, în emisiunea Acces direct, să semneze contractul cu firma Soniei Trifan sub alt nume, nu sub Stegaru.

ADVERTISEMENT

Suprarealistă solicitarea lui Viorel, nu alta, căci tot el este cel care refuză să îi acorde divorțul soției!

Până una alta, Veronica este determinată să devină o femeie independentă și să nu mai depindă de banii soțului și de ajutorul familiei sale ori de ajutorul primit de la stat, așa că acum e pusă pe fapte mari la magazinul Soniei Trifan.

ADVERTISEMENT