Life

După ce și-a supărat nora, mama Geta și l-a pus în cap și pe Jador. Ce a putut să spună despre el, în direct: „Așa sunt”

Mama Geta, derapaj, în direct, la adresa lui Jador. Manelistul s-a simțit jignit și a reacționat rapid. Ce mesaj a transmis?
25.05.2024 | 16:24
Dupa ce sia suparat nora mama Geta si la pus in cap si pe Jador Ce a putut sa spuna despre el in direct Asa sunt
Mama Geta l-a jignit pe Jador, în direct la Pro TV. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ultima apariție la televizor a mamei lui Culiță Sterp i-a adus multe probleme. Mama Geta nu și-a supărat doar nora, pe Daniela Iliescu, dar și pe Jador. Manelistul a reacționat imediat după ce a auzit cum a fost numit.

Mama Geta, derapaj în direct la Pro TV. Ce a spus despre Jador

În urmă cu câteva zile, mama Geta a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Aceasta a vorbit de participarea lui Iancu Sterp la Survivor România 2024 înainte de marea finală, însă a făcut și câteva gafe.

ADVERTISEMENT

Mama lui Culiță Sterp și-a supărat nora, pe Daniela Iliescu, după ce a afirmat că artistul nu i-ar fi tocmai fidel. În plus, într-o discuție avută cu femeia care l-a crescut pe Zanni, a făcut o afirmație jignitoare la adresa lui Jador.

Ținând cont că manelistul și Faimosul urmează să scoată o melodie împreună, femeia a sugerat că Zannidache o face pentru a câștiga voturi din partea publicului logodnicului Oanei Ciocan.

ADVERTISEMENT

„Păi scumpa mea, o dată ce eu mă înjur cu Jador, așa sunt țiganii. Dacă ne înjurăm ca la ușa cortului și după eu te iubesc pe tine, ce înseamnă că eu am caracterul ca tine sau tu ca mine?”, a afirmat mama Geta, în direct la Pro TV.

Cum a reacționat manelistul

Cuvintele rostite de mama Geta au fost auzite de o țară întreagă, dar și de Jador. Simțindu-se jignit, artistul a filmat un videoclip pe care, ulterior, l-a publicat pe rețelele sociale. Astfel, cântărețul a mărturisit că, deși o respectă, nu este de acord cu rasismul, căci a avut mult de suferit în trecut.

ADVERTISEMENT

„Acesta este un mesaj pentru mama Geta, cu un deosebit respect dumneaei. Sunt sigur că îl iubește pe Iancu. Sunt sigur că își iubește copiii. Sunt sigur că și-ar da viața pentru ei. Dar asta nu-i dă niciun drept să mă facă pe mine țigan. Eu îmi asum că sunt țigan, eu nu fug de etnia mea. Eu îmi asum ceea ce sunt.

Nu poți să vorbești despre țigani ca și cum ar fi ultimele persoane din societate. M-am lovit foarte mult de aceste prejudecăți. N-am fost lăsat să cânt în locuri. Mi-au scos vocea de pe piese. Și nu vreau ca un om normal de la țară să aibă fix aceleași prejudecăți că nu mi se pare o normalitate.

ADVERTISEMENT

În ceea ce înseamnă colaborarea mea cu Zanni, a fost strict în legătura iertării. Nu are nici o legătură cu voturile și Survivor. Eu am colaborat cu el pentru că ne-am iertat reciproc”, este o parte a mesajului transmis de Jador pentru mama Geta. 

ADVERTISEMENT