Fotbal intern

După Craiova, o altă echipă n-a luat licenţa! Locul 8, în Europa League!

UPDATE 19:40 / Steaua, ASA Tîrgu Mures, FC Viitorul, Pandurii Tîrgu Jiu, FC Botoşani, Gaz Metan Mediaş şi CSMS Iaşi au primit licenţa UEFA la Comisia de Fond, care le dă dreptul să participe...
17.04.2015 | 18:20
După Craiova, o altă echipă n-a luat licenţa! Locul 8, în Europa League!

UPDATE 19:40 / Steaua, ASA Tîrgu Mures, FC Viitorul, Pandurii Tîrgu Jiu, FC Botoşani, Gaz Metan Mediaş şi CSMS Iaşi au primit licenţa UEFA la Comisia de Fond, care le dă dreptul să participe în ediţia viitoare a cupelor europene.

UPDATE 17.04, ORA 17:39 Conform Dolcesport, Astra Giurgiu nu a primit licenţa UEFA pentru sezonul viitor al cupelor europene. Astfel, locul 8 va juca în cupele europene!

“E o tîmpenie ce au făcut cei de la Comisie, nu ne-au acceptat depunerea de documente noi. Astea sînt anti-românisme, cu domnul Duru în frunte. Am venit cu documente în completare. E vorba de răutate aici, nu de altceva. Nu ştiu cine cîştigă?

Noi facem eforturi financiare şi nu se iau în calcul documentele conform cărora ţi-ai îndeplinit obligaţiile financiare. Au spus că au fost aduse după termen. Sigur, e un regulament. Dar a fost pe data de 14 aprilie, la 8.30.

Cine putea deshidea banca la ora 8 să-i mulţumească pe ei? Sigur că noi am plătit pe la ora 9 şi ceva. E inadmisibil ce modalitate au găsit. Au zis că trebuia să le aducem pînă pe data de 14, dar a fost Paştele pentru toată lumea, pe 13 nici nu s-a lucrat.

Vom merge la apel, ce să facem. Nu e primul caz în care comisia pierde. Normal că avem şanse la apel. Sînt depuse în termen toate plăţile, totul e în regulă. Am făcut dovada plăţii la toate, numai că au fost depuse după data de 14, cînd au spus ei”, a zis oficialul Astrei, Petre Buduru pentru Mediafax.

****************************************************************

După ce oficialii celor de la CS Universitatea Craiova au aflat că nu îndeplinesc condiţiile privind participarea în următoarea ediţie a cupelor europene (VEZI DETALII), un alt club important a fost înştiinţat că are şanse mici să primească licenţa.

Oficialii de la Astra au fost informaţi că nu îndeplinesc condiţiile pentru a primi licenţa pentru sezonul viitor, iar problemele vin de la faptul că “astralii” au mai multe datorii către jucători, impresari, dar şi procese pe rol la UEFA, anunţă Digisport.

Cele 9 echipe care au solicitat licenţă europeană pentru sezonul următor sînt: Steaua, ASA Târgu Mureş, Astra, Viitorul, CS Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaş, CSMS Iaşi şi FC Botoşani.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri