Fotbal intern

După Dennis Man, Gigi Becali a anunțat următorul tun: “Nu se mișcă decât pentru 100 de milioane”

27.01.2021 | 22:55
După Dennis Man, Gigi Becali a anunțat următorul tun:
După Dennis Man, Gigi Becali a anunțat următorul tun: "Nu se mișcă decât pentru 100 de milioane" Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este bucuros că a reușit să-l vândă pe Dennis Man la Parma, dar patronul FCSB-ului se gândește deja la următorul tun, iar acesta îi poartă numele lui Octavian Popescu, noul puști minune de la formația „roș-albastră”.

Patronul FCSB-ului consideră că Tavi Popescu o să plece numai pentru suma de 100.000.000 de euro, acesta fiind convins că  tânărul fotbalist este mult mai talentat decât Dennis Man sau Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali crede că Octavian Popescu este deja un fenomen și se așteaptă ca el să fie oricând de talia lui Neymar sau al lui Lionel Messi.

FANATIK îți oferă toate detaliile despre plecarea lui Man de la FCSB, inclusiv când va face vizita medicală.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali se gândește deja la următorul transfer pe bani mulți după Man

Gigi Becali știe deja că după Dennis Man, Octavian Popescu va fi viitorul transfer pe o sumă imensă în fotbalul românesc, și anume pe 100.000.000 de euro.

„O să vedeți că după ce se va opri pandemia, vor crește din nou prețurile. Tavi Popescu este mai tare la ora asta decât Man și Coman.

Este el fenomen. Eu spuneam de Messi și Neymar că joacă îngerii. Pentru Octavian Popescu joacă îngerii. Acest jucător nu se va mișca pentru 100 de milioane”, a spus Gigi Becali la TV DigiSport, cum anunțase în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Toate detaliile salariale ale lui Dennis Man la Parma au fost anunțate în exclusivitate de FANATIK.

Octavian Popescu a fost comparat cu Florea Dumitrache

Cornel Dinu a vorbit din nou despre Octavian Popescu, pe care l-a comparat cu Florea Dumitrache și este încântat de evoluțiile puștiului FCSB-ului: „Am o reflecție, cum zicea bunul meu prieten Alin Buzărin. Jocul Stelei e singurul cap de afiș care merită urmărit, uneori și jocul lui Budescu”.

„Octavian Popescu are un control bun al mingii și poate să pătrundă rapid. Promite foarte mult, îmi amintește de siguranța posesiei mingii a lui Dumitrache”, a spus Cornel Dinu la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu nu a reușit încă să marcheze pentru FCSB, dar are deja 4 pase decisive pentru formația lui Toni Petrea și a devenit rapid o opțiune bună pentru echipa de start concepută de Toni Petrea, mai ales după accidentarea lui Olimpiu Moruțan.

  • 350.000 de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Poli Iași: 1,22 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri