După derby, la şaorma! Un jucător FCSB s-a "cinstit" după meci

Steaua, derby, foto, saorma, artur jorge, fcsb-dinamo 1-0

FCSB a câştigat cu 1-0 derby-ul împotriva lui Dinamo, din etapa a 12-a din Liga 1. Roş-albaştrii s-au impus prin golul lui Marko Momcilovic, venit în urma unui corner. Artur Jorge nu a fost inclus în lot de Nicolae Dică şi a văzut meciul din tribune. După partidă, portughezul s-a cinstit la un fast-food din zona Dristor.

La scurt timp după victorie, Artur Jorge a mers la o şaorma. El a fost văzut la un restaurant cu specific turcesc în zona Dristor în timp ce îşi comanda celebrul meniu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

FCSB - Dinamo 1-0. Jorge, transfer ratat? 

Artur Jorge nu a rupt gura târgului la Steaua până acum. Fundaşul lusitan în vârstă de 23 de ani a evoluat doar în meciul cu Juventus Bucureşti, câştigat de FCSB cu 2-1. A fost un debut nefericit pentru el la FCSB, în condiţiile în care şi-a marcat autogol după doar 13 secunde de joc. A fost "salvat" de colegi, care au reuşit să întoarcă scorul.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Nu doar steliştii au fost înfometaţi după derby. Vârful lui Dinamo, Jeremy Bokila, a fost surprins în zona Piaţa Romană în faţa unui restaurant. Bokila nu a avut norocul lui Artur Jorge pentru că restaurantul a fost închis şi nici măcar semnele pe care le-a făcut atacantul unui angajat nu l-au ajutat. Atacantul a fost nevoit să meargă în altă parte.

VEZI FOTO AICI 

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933