Life

După despărțirea de Oana Ciocan, Jador a luat o decizie neașteptată: ”Nu mai vreau…”

După despărțirea de Oana Ciocan, Jador a luat o decizie neașteptată. Ce a spus interpretul de manele despre situația amoroasă.
28.06.2024 | 20:36
Dupa despartirea de Oana Ciocan Jador a luat o decizie neasteptata Nu mai vreau
Ce a decis Jador după despărțirea de Oana Ciocan. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador a luat o decizie neașteptată după despărțirea de Oana Ciocan. Cântărețul de manele pare vizibil afectat de această separare și a ținut să împărtășească hotărârea sa pe rețelele sociale.

Jador, decizie neașteptată după despărțirea de Oana Ciocan

La sfârșitul anului 2024, Jador și Oana Ciocan au devenit un cuplu, după ce s-au îndrăgostit la prima vedere unul de celălalt. După foarte puțin timp, cei doi s-au mutat împreună.

ADVERTISEMENT

De asemenea, după câteva luni, Jador a cerut-o în căsătorie pe partenera sa, chiar în cadrul emisiunii Survivor All Stars. Amândoi păreau fericiți în acel moment și optimiști cu privire la povestea lor de dragoste.

Mai mult, cei doi și-au făcut planuri de nuntă și chiar aveau de gând să devină părinți, într-o bună zi. Nimeni nu credea că legătura dintre ei se va rupe, în final.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat între timp, iar cei doi au decis să se despartă. Jador a făcut anunțul pe rețelele sociale, fără a oferi prea multe detalii privind motivul rupturii. Cântărețul a spus, totodată, că nu mai vrea să-și expună viața personală pe rețelele sociale.

După despărțirea de Oana Ciocan, au apărut speculații potrivit cărora artistul și-ar căuta deja o nouă iubită. Acest lucru l-a enervat la culme pe Jador, care a ținut să posteze un mesaj pentru a clarifica situația.

ADVERTISEMENT

Interpretul de manele a spus că nu mai vrea să aibă nicio relație, semn că a fost destul de afectat de despărțirea de Oana Ciocan, care a avut loc recent. Jador a decis să rămână singur.

“Cum puteți să ziceți că eu caut pe cineva când eu nu mai vreau să fiu cu nimeni niciodată?”, a postat fostul concurent de la Survivor, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Mesajul lui Jador după despărțirea de Oana Ciocan

De curând, Jador a ținut să facă un anunț important pe rețelele sociale. Interpretul de manele a spus că nu mai vrea să ofere detalii despre viața personală și că nu va mai comenta nimic din ceea ce va apărea despre el în spațiul public.

Jador și-a expus, de-a lungul timpului, detalii din viața privată, motiv pentru care s-a simțit criticat de fani. Acesta le-a cerut internauților să-i respecte dreptul la intimitate și să se concentreze mai mult pe muzica pe care artistul o are de oferit.

“Nu mai vreau să dau astfel de detalii din viața mea personală, pentru că cu cât mi-am expus mai mult viața personală, cu atât oamenii m-au criticat mai mult. Și cu atât am primit mai multe injurii, mai multe critici și lucruri care nu țin de mine.

Și am decis că viața mea personală este viața mea personală. Și nu voi mai spune nici da nici nu. Nu voi comenta în niciun fel. Pur și simplu nu mai comentez despre acest subiect.

Este viața mea. Nu vreau să o expun și sper că înțelegeți. Oamenii care mă iubesc sper să înțeleagă că nu îmi mai doresc lucrul ăsta. Deci sper să înțelegeți că oamenii mă critică foarte ușor și nu mai vreau să dau detalii din viața asta. (…) 

Împărtășesc cu voi ceea ce este esențial prin muzica mea. Nu este suficient să ne bucurăm de această conexiune? Vă rog să respectați nevoia mea de intimitate și să ne concentrăm pe ceea ce ne aduce cu adevărat împreună: muzica”, a spus Jador în urmă cu aproximativ două săptămâni.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Trăim zi de zi cu cea mai periculoasă insectă. Omoară cei mai mulți...
Trăim zi de zi cu cea mai periculoasă insectă. Omoară cei mai mulți oameni
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici