Fotbal intern

După Edi Iordănescu, și Mihai Pintilii ratează FCSB – CFR Cluj. Ce suspendare a primit

17.03.2021 | 20:14
Dupa Edi Iordanescu si Mihai Pintilii rateaza FCSB  CFR Cluj Ce suspendare a primit
Mihai Pintilii FCSB FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii, antrenorul secund al celor de la FCSB, a primit o suspendare drastică din partea Comisiei de Disciplină a FRF. El a fost eliminat în meciul cu Gaz Metan Mediaș și va rata meciul cu CFR.

Astfel, după ce Edi Iordănescu a fost suspendat ca urmare a protestelor din meciul cu UTA, și secundul lui Toni Petrea va rata șansa de a fi prezent pe banca tehnică la derby-ul campionatului.

ADVERTISEMENT

Nu doar partida cu CFR Cluj va fi ratată de Pintilii. Fostul mijlocaș central a primit o suspendare de o lună, dar și o amendă de 720 de lei după ședința de miercuri a Comisiei de Disciplină a FRF.

După Edi Iordănescu, și Mihai Pintilii ratează FCSB – CFR Cluj. Toni Petrea, fără secund la derby

FCSB și CFR Cluj vor juca vineri, de la 20:30, cel mai important meci al finalului de sezon regulat. Duelul va avea loc pe Arena Națională și se va disputa fără ca oaspeții să beneficieze de ajutorul antrenorului principal, Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Nici roș-albaștrii nu vor avea parte de ajutorul întregului staff tehnic, pentru că Mihai Pintilii va fi suspendat și el timp de o lună. Comisia Disciplină a FRF a luat decizia de a-l opri să fie prezent pe bancă după protestele de la meciul cu Gaz Metan Mediaș.

De asemenea, fostul mijlocaș central a primit și o amendă de 720 de lei. El a fost eliminat în duelul cu alb-negrii, pentru proteste, și a văzut din tribune finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Cine a mai fost pedepsit la Comisii. Amenzi peste amenzi, dictate de FRF

A fost suspendat și Nasser Chamed, de la Gaz Metan Mediaș, timp de trei etape. Francezul a fost amendat și cu suma de 5.000 de lei, după ce a fost eliminat în înfrângerea 0-2 cu Universitatea Craiova.

Și Antoni Ivanov, de la FC Voluntari, a fost penalizat cu o suspendare de două etape. El a primit și o amendă de 3.000 de lei, după ce a fost eliminat în remiza 1-1 cu Dinamo. Daniel Isac, de la UTA, a fost suspendat timp de o etapă și amendat cu 740 de lei, după eliminarea cu FCSB.

ADVERTISEMENT

În fine, FC Voluntari are de suferit și de pe urma unei amenzi dictate la nivel de club. 3.000 de lei trebuie să plătească ilfovenii și au la dispoziție cinci zile pentru a plăti datoriile către Alexandru Tudorie, atacantul transferat la Universitatea Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,00 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT