Life

După Elena Merișoreanu, și Lorenna rupe tăcerea despre Angela Rusu: „Mă ataca pe unde mă prindea”

Lorenna îi dă replica Angelei Rusu, după ce au reacționat și Elena Merișoreanu și Laura Lavric, în urma apariției de la Măruță.
02.08.2023 | 15:21
Dupa Elena Merisoreanu si Lorenna rupe tacerea despre Angela Rusu Ma ataca pe unde ma prindea
Lorenna a clarificat originea războiului dintre ea și Angela Rusu. Foto: Facebook. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Lorenna a explicat de unde au început animozitățile între ea și Angela Rusu, confirmând că originea conflictului este o melodie cântată de ambele.

Lorenna face lumină în legătură cu războiul dintre ea și Angela Rusu

Cântăreața de muzică populară Angela Rusu a dat de pământ cu multe nume grele ale industriei folclorice, printre care Elena Merișoreanu, Saveta Bogdan și Laura Lavric.

ADVERTISEMENT

Despre Lorenna a spus că s-ar purta fals cu ea, asta după ce a acuzat-o că s-a ”bătut” cu artista pentru melodia „Toate șogorițele”. Angela Rusu a trebuit să nominalizeze două colege de breaslă care o bârfesc pe la spate, deși sunt prietenoase atunci când o întâlnesc. În afară de Lorenna, Angela Rusu a oferit și numele interpretei Nicoleta Voica.

Care este, până la urmă, adevărul în legătură cu melodia care a băgat vrajbă între Lorenna și Angela Rusu?

ADVERTISEMENT

„Totul a pornit de la celebra piesă cu șogorițele”

„Totul a pornit de la celebra piesă cu ”șogorițele”, pe care casa de producție ne-a scos-o pe piață amândurora. E la modă ca o dată la câțiva ani muzica să fie actualizată. Ei bine și piesa asta a trecut de la populară la etno dance, a suferit schimbări plăcute la auz. A prins mai bine , așa , pe Etno Dance, era și alt sound.

Cei de la Euromusic Cluj, studioul în care imprimăm piese amândouă ,mi-au lansat un album de etno dance, pe care mi-au reorchestrat și piesa cu ”șogorițele”. De aici a plecat supărarea ei”, a dezvăluit Lorenna.

ADVERTISEMENT

„Ura ei față de mine devenea din ce în ce mai mare”

Lorenna mai susține că nu a negat niciodată că Angela a lansat celebra melodie, doar că ea a refuzat să mai apară în același platou de televiziune cu ea după ce a refăcut melodia, cu acceptul studioului de înregistrare din Cluj.

„Dacă ne întorceam la evenimente sau la spectacole, îmi întorcea spatele. Parcă ura ei față de mine devenea din ce în ce mai mare. Aflam de la diferite persoane că mă urăște, că m-ar mânca dac-ar putea, cum zice și cântecul. Nu înțelegeam toate reacțiile ei.

ADVERTISEMENT

Sunt de părere că nu e bine să urăști, că ne facem nouă înșine rău. La ură nu se răspunde cu ură, ci cu gânduri de lumină și iubire, chiar dacă ne vine greu s-o facem în acele momente. De aceea, mii de oameni se autodistrug în mod inconștient, căci se hrănesc în permanență cu fructe putrede ale gândirii negative. Prin ură, răutate și furie nu vei rezolva niciodată nimic”, a adăugat Lorenna, clarificând povestea ”războiului” dintre ea și Angela Rusu.

Lorenna: „Mă ataca, mă jignea pe unde mă prindea”

Lorenna a mai precizat că nu urăște pe nimeni și nu ține dușmănie. Chiar dacă artista spune că mereu a fost împăciuitoare și veselă, indiferent cine ce avea de împărțit cu ea, din cealaltă parte nu a primit la fel.

„Au existat discuții și divergențe între noi. Ea mă ataca, mă jignea și mă provoca pe unde mă prindea. Eu n-am ripostat, nu am dat niciodată curs vorbelor ei”, a completat Lorenna.

Interpreta de muzică folclorică a mărturisit că și ea a fost invitată la sosurile iuți, la Măruță, dar nu a putut să ajungă. „Dacă ajungeam, Doamne ferește ce era, că eu nu am mâncat iute în viața mea! Vă dați seama ce ieșea? Ha, ha!”, spune cu sinceritate Lorenna.

Șogorițele din Gherla s-au împăcat, în cele din urmă: „Eu știam dinainte ce a spus Angela despre mine la Măruță”

Cântăreața a mai dezvăluit un secret legat de apariția Angelei în show-ul de la PRO TV. „Eu știam dinainte ce a filmat și ce a spus Angela despre mine la Măruță. După filmări, ne-am întâlnit și Angela a ținut să mă pună în gardă. Așa că am fost avertizată. În momentul în care am primit de la prieteni și fani filmulețele, nu am fost surprinsă.

Ea nu e o fată rea, e gherleancă de-a mea, dar știți cum e în showbiz, multe guri rele și ”prieteni” care-și bagă bățul prin gard. Toată această ”dușmănie” a ținut pâmă acum câteva luni, când ne-am întâlnit în Spania într-un turneu. Am pus lucrurile cap la cap, am deschis subiectele și apoi le-am închis definitiv, pentru că ne-am împăcat”, a ținut să puncteze Lorenna.

Cele două nu doar că s-au împăcat, ba chiar Angela Rusu i-a propus să refacă melodia „Șogorițele” împreună, într-un stil cu totul nou. „Am acceptat și, mai mult de atât, o să urmeze duetul anului. Stați pe fază să vedeți ce urmează. Șogorițele din Gherla vă vor surprinde în curând cu ceva inedit”, a anunțat Lorenna.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă...
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă decizia liderului rus
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până...
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până la 23°C. Când ar putea reveni un episod de iarnă cu lapoviţă şi ninsori
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu...
Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebănuiți, rămași în istorie cu supranume cuminți
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Harry și Meghan, goniți din SUA. Cine îi mai primește
Harry și Meghan, goniți din SUA. Cine îi mai primește
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Simona Halep dă cărțile pe față și vorbește despre cel mai greu moment....
Simona Halep dă cărțile pe față și vorbește despre cel mai greu moment. Cauza ar fi fost comportamentul urât al sportivei ”M-a părăsit. A fost un șoc”
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde