Life

După experiența ”Culiță Sterp”, Carmen de la Sălciua știe ce vrea: ”Eu nu o să mai divorțez niciodată”

Carmen de la Sălciua a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre relațiile sentimentale pe care le-a avut și, speră ea, pe care le va mai avea.
22.06.2021 | 13:53
Dupa experienta Culita Sterp Carmen de la Salciua stie ce vrea Eu nu o sa mai divortez niciodata
Carmen de la Salciua stie ce doreste de la un barbat dupa ce si-a insusit lectiile divortului de Culita Sterp Fotomontaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a decis ca, pentru o perioadă, să stea departe de orice relație amoroasă, invocate fiind legate de dorinței de a se ocupa, în exclusivitate, de propria persoană.

Carmen de la Sălciua așteaptă bărbatul ideal

”Nu cred că cineva este perfect, că eu aș fi perfectă sau un bărbat ar putea fi perfect. Dar eu vreau să fie lângă mine un bărbat ale cărui defecte să le pot accepta, să avem viziuni de viață asemănătoare, pentru că restul se poate regla”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, ne-a recunoscut cântăreața de muzică de petrecere, pentru o perioadă vrea să fie singură, cel puțin în plan amoros, Carmen de la Sălciua luând decizia de a nu se mai implica în relații care i-ar consuma timpul.

”Sunt curtată, sunt foarte curtată de mulți bărbați, chiar și din showbiz. Dar niciunul nu este, văd eu, bărbatul pe care mi-l doresc eu. Oricum, acum nu îmi doresc o relație, vreau să mă ocup de mine. Nu am timp pentru relații, cred că bărbatul de care am nevoie eu este pe drum”, a mai precizat Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

FANATIK SUPERLIGA

ADVERTISEMENT

Și, explică ea, motivele sunt cât se poate de clare pentru care, acum, nu își dorește o relație, iar bărbatul pe care îl vrea este, deja, zugrăvit în mintea ei.

Ce vrea Carmen de la Sălciua de la un bărbat?

Când vine vorba de bărbatul care să fie pe placul celebrei Carmen de la Sălciua, lucrurile sunt cât se poate de clare.

ADVERTISEMENT

”Eu vreau un bărbat ocupat, un bărbat care are afacere sau afaceri, nu un bărbat care trăiește pe Instagram și care are relație tot acolo. Nu, vreau un bărbat adevărat, care să știe ce își dorește de la viață și de la femeia de lângă el, care, atunci când e acasă să fie lângă femeia de alături”, a explicat Carmen de la Sălciua.

Mai mult, explică cântăreața, este convinsă că își va da seama de la prima vedere dacă bărbatul care o curtează este sau nu este potrivit pentru ea.

ADVERTISEMENT

”Voi ști când îl voi vedea, voi primi un semnal. Am mai primit eu semnale, dar, poate, le-am interpretat greșit. În orice caz, la maturitate, relațiile sunt altfel, nu sunt ca cele din tinerețe, nu mai faci aceleași greșeli”, a mai spus Carmen de la Sălciua pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a explicat Carmen de la Sălciua, relația pe care o va avea, când o va avea, va fi una care să dureze.

”Eu nu o să mai divorțez niciodată, așa mi-am propus. Nu voi repeta greșelile făcute, iar eu, acum, nu sunt femeie de lăsat, așa cum, atunci când voi avea o relație, voi avea una cu un bărbat care nu e de lăsat”, a mai precizat, în exclusivitate pentru FANATIK, Carmen de la Sălciua.

Ce mesaj are Carmen de la Sălciua pentru Culiță Sterp

După ce mariajul ei cu Culiță Sterp a eșuat lamentabil, între Carmen de la Sălciua și fostul ei soț nu a mai avut loc nicio discuție, cei doi ignorându-se pe cât se poate, reciproc.

Acum însă, cu Culiță Sterp devenit tată, Carmen de la Sălciua a mărturisit pentru FANATIK că este, cu adevărat, indiferentă la ce se petrece în viața fostului ei soț.

”Despre Culiță nu am ce să zic. Nu am niciun mesaj să îi transmit, nu pot să spun nimic. Nu mă interesează ce se petrece în viața lui, sper să fie bine, sănătos, atât”, a mai spus pentru FANATIK, Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Salciua
Carmen de la Salciua a devenit nasa unui baietel, in weekend Sursa foto: Instagram

În altă ordine de idei, dacă Culiță Sterp a devenit tată, Carmen de la Sălciua a avut și ea un weekend plin, ea fiind nașa unui băiețel.

”Am botezat băiețelul unei amice de-ale mele, o prietenă de care mă leagă multe lucruri. Au fost mai multe perechi de nași, nu am fost doar eu. Dar faptul că l-am botezat m-a bucurat foarte mult, este bine să faci acest lucru”, a mai spus Carmen de la Sălciua.

CLIPUL ZILEI LA FANATIK SUPERLIGA