Sport

Marțea neagră pentru antrenorii din SuperLiga. După FCSB și UTA, a venit rândul lui CS Mioveni să-l dea afară pe Flavius Stoican

Conducerea lui CS Mioveni a anunțat că a reziliat, pe cale amiabilă, contractul cu Flavius Stoican, dar și cu staff-ul tehnic al acestuia.
01.11.2022 | 19:15
Martea neagra pentru antrenorii din SuperLiga Dupa FCSB si UTA a venit randul lui CS Mioveni sal dea afara pe Flavius Stoican
Mă predau, pare să spună Flavius Stoican. Tehnicianul a fost dat afară de conducerea ultimei clasate în SuperLiga, CS Mioveni. FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Rezultatele sub așteptări ale antrenorilor, dar și, probabil, faptul că se apropie perioada de pauză pentru Campionatul Mondial, au dus la schimbări pe bandă rulantă pe băncile tehnice din SuperLiga. Trei dintr-un foc, căci, după Nicolae Dică și Ilie Poenaru, care s-au despărțit de FCSB, respectiv UTA, Flavius Stoican a fost dat afară de CS Mioveni.

”Consiliul Director a luat în această dimineață mai multe măsuri în ceea ce privește banca tehnică”, a anunțat CS Mioveni

Flavius Stoican a fost adus de CS Mioveni în luna august. Pentru a încerca să redreseze situația echipei. Însă n-a izbutit decât trei victorii în cele 10 meciuri în care a condus echipa. Plus alte două rezultate de egalitate.

ADVERTISEMENT

Numai că, dintre cele trei succese, unul singur a fost în campionat. În chiar primul joc, în deplasare, cu Sepsi. Unicul de până acum al echipei în actuala ediție din SuperLiga. Celelalte, în Cupa României Betano.

Astfel că, după 0-2 cu Hermannstadt, cu doar 8 puncte la activ, echipa ocupă ultimul loc, cu numai 8 puncte. La tot atâtea distanță de trioul formațiilor de deasupra sa, Chindia, U Craiova 1948 și UTA.

ADVERTISEMENT

”Dacă se consideră că e nevoie de un șoc, singurul care plătește e antrenorul. Nu sunt genul care se împotrivește. Atât s-a putut până în momentul din față!

Eu am mereu discuții cu cei din conducere. Dacă se consideră lucrul acesta, nu va fi nicio problemă”, spunea, după meciul de ieri, Stoican.

ADVERTISEMENT

Urmarea? Conducerea clubului a decis să pună punct colaborării cu Stoican și staff-ul său. ”În urma unei analize a rezultatelor din ultima perioadă, Consiliul Director a luat în această dimineață mai multe măsuri în ceea ce privește banca tehnică.

Astfel, s-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul principal Flavius Stoican. În aceeași termeni s-au încetat rapoturturile contractuale și cu secundul Bobi Verdeș și antrenorul de portari, Emilian Dolha”, anunță comunicatul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Pentru moment, echipa va fi condusă de un colectiv la care s-a mai apelat, tot temporar, în perioada în care formația evolua în eșalonul doi. Și care provine de la Centrul de Copii și Juniori.

Este vorba despre Marius Stoica, „principal”, Iordan Eftimie și Iulian Preda – „secunzi”, Iulian Ilie – antrenor de portari și Vlad Țăran ca preparator fizic.

ADVERTISEMENT