Fotbal international

PERFORMANŢĂ! Răzvan Popa a debutat la Inter într-un meci cu Bayern Munchen

UPDATE / Răzvan Popa a debutat la Inter. Roberto Mancini l-a luat pe tînărul fundaş român în lotul echipei mari pentru turneul amical Internaional Champions Cup şi chiar i-a oferit şansa de a...
PERFORMANŢĂ! Răzvan Popa a debutat la Inter într-un meci cu Bayern Munchen

UPDATE / Răzvan Popa a debutat la Inter. Roberto Mancini l-a luat pe tînărul fundaş român în lotul echipei mari pentru turneul amical Internaional Champions Cup şi chiar i-a oferit şansa de a juca.

Răzvan Popa (18 ani) a fost trimis pe teren în minutul 67 al partidei cu Bayern Munchen, în locul lui Brozovic.

“Sînt foarte bucuros să fiu aici şi să mă antrenez alături de atîţia jucători mari. Învăţ multe de la ei. Trebuie să mă antrenez cît mai mult. Am vorbit cu domnul Mancini şi mi-a zis că totul e bine. Eu joc fundaş central, dar dacă va fi nevoie de mine, voi evolua şi la mijloc”, spunea jucătorul pentru fcinter1908.it.

*******************************************************************

După ce atacantul George Puşcaş a devenit o prezenţă obişnuită în lotul echipei mari de la Inter, a venit rîndul unui alt român, Răzvan Popa să fie convocat de Mancini la prima echipă. Fundaşul în vîrstă de 18 ani a fost convocat pentru turneul amical din China al echipei şi va avea şansa să joace alături de cei mai buni jucători: 

“Sînt foarte bucuros să fiu aici şi să mă antrenez alături de atîţia jucători mari. Învăţ multe de la ei. Trebuie să mă antrenez cît mai mult. Am vorbit cu domnul Mancini şi mi-a zis că totul e bine. Eu joc fundaş central, dar dacă va fi nevoie de mine, voi evolua şi la mijloc. Ar fi incredibil să fiu chiar şi pe bancă la meciul cu Bayern”, a zis jucătorul pentru fcinter1908.it.

Răzvan Popa a debutat la vîrsta de 15 ani în Liga 1 pentru Sportul Studenţesc. El a fost cumpărat în anul 2013 de Inter Milano.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri