Fotbal international

După hattrick-ul magic cu Barcelona, Kylian Mbappe a dat un nou super gol. Video

26.02.2021 | 15:28
Dupa hattrickul magic cu Barcelona Kylian Mbappe a dat un nou super gol Video
ADVERTISEMENT

Francezul lui PSG, Kylian Mbappe, este unul dintre cei mai în vogă fotbaliști din Europa. După ce a făcut show în Liga Campionilor, Mbappe se bucură de fotbal și la antrenamente.

El a postat un gol fabulos pe care le-a reușit la ultima ședință de pregătire a oamenilor lui Mauricio Pochettino, iar postarea s-a viralizat în doar câteva minute.

ADVERTISEMENT

Evoluțiile superstarului în vârstă de doar 22 de ani îi presează pe șefii lui PSG să îi prelungească acestuia contractul scadent în vara anului 2022, iar președintele Leonardo a declarat că o înțelegere nu este deloc departe.

Kylian Mbappe, super gol la antrenament

Kylian Mbappe a reușit să marcheze un hattrick pe Camp Nou în victoria cu 4-1 reușită de PSG în prima manșă a optimilor UEFA Champions League. Cu ajutorul celor trei goluri, Mbappe a ajuns la 5 goluri în șase apariții în acest sezon al Ligii.

ADVERTISEMENT

Și în Ligue 1 Kylian Mbappe este un vârf extrem de eficient. Francezul a marcat 16 goluri și a oferit și 6 pase decisive în cele 22 de meciuri pe care le-a jucat în acest sezon al campionatului din Hexagon.

La ultimul antrenament desfășurat de parizieni sub comanda lui Mauricio Pochettino, Mbappe a reușit un super gol, cu un șut în vinclu, de la distanță.

ADVERTISEMENT

„Golden Gol” și-a descris acesta reușita într-o postare pe Instagram care a adunat peste 250.000 de aprecieri în doar 15 minute de când a fost publicată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Clubul PSG nu ia în calcul plecarea lui Mbappe: „Are tot mai multe responsabilități”

Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, a vorbit în presa de la Paris despre posibilitatea ca atacantul care a câștigat Cupa Mondială cu Franța în 2018 să ajungă la un alt club în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Cel care a și jucat pe postul de mijlocaș ofensiv pentru parizieni, între 1996 și 1998 susține că nici nu se poate pune problema unei plecări, mai ales că Mbappe devine tot mai important pentru viitorul clubului.

„Am fost surprins de unele discuții referitoare la Mbappe. El încă are un sezon întreg rămas în contract. Statutul său în club devine din ce în ce mai important și are tot mai multe responsabilități.

Discutăm de ceva timp cu el și a venit momentul să luăm o decizie. De asemenea, discutăm și cu Neymar. Sunt sigur că vom ajunge la o concluzie”, a declarat Leonardo pentru Le Parisien.

ADVERTISEMENT