Carousel hot news

După Ivan, un alt fotbalist jură credinţă Craiovei: “Nu mă interesează Steaua!”

Alexandru Mateiu a fost dorit în această iarnă la Steaua, alături de Andrei Ivan, Bogdan Vătăjelu şi Nicuşor Bancu, însă mutarea nu s-a mai perfectat. Mijlocaşul nu regretă că nu a ajuns...
06.02.2016 | 10:58
După Ivan, un alt fotbalist jură credinţă Craiovei:
ADVERTISEMENT

Alexandru Mateiu a fost dorit în această iarnă la Steaua, alături de Andrei Ivan, Bogdan Vătăjelu şi Nicuşor Bancu, însă mutarea nu s-a mai perfectat. Mijlocaşul nu regretă că nu a ajuns la formaţia campioană şi susţine că va face tot posibilul să ajute CS U Craiova prin evoluţiile de pe teren.

“Nu simt nimic vizavi de faptul că nu s-a realizat acel transfer şi nu mă interesează Steaua. Îmi pasă doar de Universitatea Craiova şi de naţională. Nu m-a interesat decît Craiova, nu Steaua, mai am trei ani contract cu oltenii. La Craiova, mă simt foarte bine şi foarte apreciat de către suporteri. Contează enorm pentru mine”, a spus Mateiu.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al lui FC Braşov a dezvăluit şi care este obiectivul său principal. “Cel mai frumos vis ar fi să cîştig un trofeu, un campionat. Mi-aş dori să fac acest lucru cu Craiova, mai ales pentru suporterii minunaţi de acolo. Sper să se facă mai repede noul stadion din Bănie pentru a juca pe el. Nu ne avantajează arena Extensiv”, a spus mijlocaşul, conform Gazetei Sporturilor.

Mateiu susţine că Ivan nu regretă, la rîndul său, ratarea transferului la Steaua. Mijlocaşul lui CS U Craiova a mai precizat care este fotbalistul cu care şi-ar dori cel mai mult să facă schimb de tricouri.

ADVERTISEMENT

“Nu trebuie să-i dau eu sfaturi lui Ivan, e un băiat matur, şi-a făcut treaba la lotul naţional, nu resimte o mare presiune că n-a ajuns la Steaua Naţionala este cel mai important lucru pentru orice fotbalist, indiferent din ce ţară este. Totul depinde de mine să ajung la Euro. Ar fi visul cel mai frumos pe care aş putea să mi-l îndeplinesc. Pogba este un jucător fabulos pe care mi l-aş dori ca adversar, la Euro. Şi, recunosc, aş face schimb de tricouri cu el”, a spus Mateiu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri