Life

După mai bine de 10 ani, Oana Zăvoranu a dat cărțile pe față. De ce a divorțat, de fapt, de Pepe

Oana Zăvoranu a recunoscut care este adevăratul motiv al divorțului de Pepe, care a avut loc cu mai bine de un deceniu în urmă.
31.05.2021 | 14:44
Dupa mai bine de 10 ani Oana Zavoranu a dat cartile pe fata De ce a divortat de fapt de Pepe
După mai bine de 10 ani, Oana Zăvoranu a dat cărțile pe față. De ce a divorțat, de fapt, de Pepe. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Invitată în podcastul găzduit de Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii de Pepe, care s-a produs în urmă cu zece ani.

Actrița este convinsă, totodată, că Pepe s-a căsătorit din ambiție cu Raluca Pastramă și că cei doi nu s-au iubit cu adevărat, deși au fost împreună timp de opt ani și au două fetițe.

ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a discutat multe lucruri cu Oana Zăvoranu despre viața ei, după ani buni în care nu au vorbit unul cu celălalt.

După mai bine de 10 ani, Oana Zăvoranu a dat cărțile pe față. De ce a divorțat, de fapt, de Pepe

Oana Zăvoranu i-a explicat lui Cătălin Măruță care a fost principalul motiv pentru care ea și Pepe au ajuns la divorț în 2011.

ADVERTISEMENT

Actrița a spus că niciodată nu va nega faptul că mariajul ei cu Pepe a avut și multe momente fericite. Din păcate, sentimentele au început să dispară la un moment dat, iar tensiunile dintre ei erau tot mai multe.

Oana Zăvoranu a recunoscut că nu-l mai iubea pe cântărețul latino și de aceea s-au și despărțit. În plus, ea a fost cea care a vrut să divorțeze de el, nu invers.

ADVERTISEMENT

„Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte.

N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe”, a declarat Oana Zăvoranu în podcastul „Acasă la Măruță”.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu susține că Pepe nu a suferit după divorț

Oana Zăvoranu consideră că fostul ei soț nu a suferit după divorț și nu era rănit. Actrița susține, totodată, că Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă din ambiție și nu neapărat din dragoste.

Aceasta dă ca exemplu căsnicia ei cu Alex Ashraf, cu care s-a căsătorit la mai bine de cinci ani de când s-a despărțit de Pepe.

„Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu, pe care îl iubesc pe bune”, a adăugat Oana Zăvoranu.

În continuare, vedeta a mărturisit că Pepe era un bărbat foarte gelos. Acesta i-ar fi cerut să renunțe la cariera de artistă ca să nu mai fie nevoită să se sărute cu alți bărbați pe micile ecrane.

Oana Zăvoranu a încercat să-i facă pe plac și a pierdut amumite șanse din această cauză.

Bruneta spune că niciodată nu i-a cerut lui Pepe să renunțe la muzică și că nu era geloasă pe femeile care apăreau în videoclipurile lui.

„El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina.

Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el.

Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, i-a mai spus Oana Zăvoranu lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT