Life

După mai bine de 8 ani de relație cu Paul Ipate, Jojo a dat vestea: “Viața te poate purta mai bine decât ți-ai propus”

Jojo și Paul Ipate formează un cuplu de 8 ani, iar cântăreața a vorbit despre familia lor. Ce spune vedeta despre încă un copil?
24.02.2023 | 09:44
Dupa mai bine de 8 ani de relatie cu Paul Ipate Jojo a dat vestea Viata te poate purta mai bine decat tiai propus
Ce anunț a făcut Jojo, după 8 ani de relație cu Paul Ipate. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jojo și Paul Ipate au o relație de mai bine de 8 ani și se bucură de familia lor. Împreună au o fiică, iar cântăreața mai are un fiu dintr-o altă relație. Ce spune vedeta despre posibilitatea de a mai avea un copil?

Ce spune Jojo după 8 ani de relație cu Paul Ipate

Actrița din serialul Clanul a vorbit despre viața alături de cei doi copii, Achim, în vârstă de 12 ani, dintr-o relație anterioară, și Zora, de 6 ani, din relația cu Paul Ipate. Jojo se bucură de întrebările pe care i le adresează mereu fetița și băiețelul ei și este recunoscătoare pentru tot.

ADVERTISEMENT

Jojo și Pual Ipate pun mare preț pe educația copiilor și încearcă să le explice de fiecare dată când le spun “nu”. De asemenea, cei doi încearcă să-i crească pe cei mici cu umor, astfel încât să crească într-un mediu plăcut.

Cântăreața consideră că timpul petrecut alături de copii este foarte important și nu a angajat o bonă. În plus, bunicii micuților au fost mereu aproape, așa că au petrecut și ei timp cu aceștia.

ADVERTISEMENT

Înainte de pandemie, Jojo s-a gândit să mai facă și al treilea copil, însă a renunțat apoi la acest gând. Cu toate că este fericită cu familia ei așa cum este ea, nu exclude posibilitatea să devină mamă din nou în viitor.

“Am mai zis – niciodată să nu spui niciodată! Dar nici nu pot spune că este ceva ce reprezintă o prioritate acum pentru noi. Alegem să ne bucurăm de familia noastră așa cum e și, dacă va fi cazul, vom vedea la momentul potrivit.”, a declarat Jojo pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Ce spune Jojo despre adopție

Întrebată dacă ar adopta un copil, cântăreața consideră că aceasta este o responsabilitate foarte mare. Ea și partenerul ei încă nu au luat în calcul posibilitatea adopției. Totodată, artista a spus că niciodată nu se știe ce va fi și nu spune nu acestei variante.

“Adopția este o responsabilitate foarte mare și mă bucur, de fiecare dată, când aud că o familie a reușit să ducă la capăt un astfel de proces. Sper doar că toți cei care fac asta înțeleg importanța procesului și modul în care impactează un copil.

ADVERTISEMENT

Momentan nu ne-am gândit la așa ceva, dar cum vă spuneam și anterior, uneori viața te poate purta mai bine decât tu ți-ai fi propus. Așa că nu o să spun nici acum niciodată.”  a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Jojo a mai spus și ce lecții ar vrea să le transmită copiilor ei. Artista își dorește ca aceștia să nu se teamă să experimenteze diverse lucruri și să muncească pentru ceea ce își doresc. În plus, vedeta ar vrea ca cei doi să aibă respect pentru cei din jurul lor.

ADVERTISEMENT