Giovani Becali a ameninţat cu pistolul cîţiva ziarişti?!

Giovani Becali şi Tania Budi s-au afişat, la începutul lunii, la un restaurant din afara Bucureştiului. Se presupune că povestea dintre cei doi s-ar fi desfăşurat în noaptea dintre 7 şi 8...
23.09.2013 | 09:10
Giovani Becali a amenintat cu pistolul citiva ziaristi

Giovani Becali şi Tania Budi s-au afişat, la începutul lunii, la un restaurant din afara Bucureştiului. Se presupune că povestea dintre cei doi s-ar fi desfăşurat în noaptea dintre 7 şi 8 septembrie. Potrivit apropiaţilor celor implicaţi, totul ar fi început cu un apel telefonic efectuat la redacţia unui post TV de tip tabloid. Motivul? Giovani Becali se afla în toiul unei petreceri la un local din zona Mogoşoaia. Partenera? Nimeni alta decît Tania Budi.

Atunci cînd a aflat că au apărut şi cîţiva ziarişti în zonă, Giovani Becali s-ar fi enervat peste măsură, mai ales că, astfel, şi-ar fi expus şi partenera alături de care se bucurase de programul lăutarilor şi de bunătăţile localului.

61388478

Apropiaţi de-ai lui spun că ce a urmat nu a fost deloc civilizat. Impresarul ar fi observat că este urmărit şi ar fi intrat în panică, ferm convins că, fiind vorba despre o zonă rău famată, urmăritorii ar putea fi tîlhari, nicidecum ziarişti. Lăsîndu-se condus de impuls, aceasta ar fi lovit în plin, intenţionat, maşina cu princina. În timp ce cu o mînă suna la 112, cu cealaltă ameninţa cu pistolul, strigînd: Hoţii! Tîlharii!!!

Tania Budi este o femeie frumoasă, liberă, care nu ar putea fi afectată în vreun fel de apariţia în public alături de Giovani Becali. Nu acelaşi lucru se poate spune despre impresar, care este căsătorit cu Stella, femeia alături de care are trei fete. Cei doi s-au căsătorit la începutul anilor 1980, iar cununia a fost oficiată în Danemarca.

În 2008, Stella a depus actele de divorţ, dar după primele două termene a renunţat la proces.

SURSA: www.cancan.ro