Life

După o viață de succes, a avut un sfârșit trist. Drama celebrei Naarghita: a murit singură și săracă

Celebra Naarghita ascunde în spate o dramă imensă. În ciuda succesului de care s-a bucurat ani întregi, sfârșitul ei a fost unul cu adevărat trist.
26.11.2022 | 08:55
Dupa o viata de succes a avut un sfarsit trist Drama celebrei Naarghita a murit singura si saraca
Drama neștiută până acum a celebrei artiste Naarghita. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Amarghioalei, cunoscută sub numele de Naarghita, a fost o cântăreață și dansatoare de mare succes.

Povestea nespusă a celebrei Naarghita

Aceasta s-a născut în 1939, iar pasiunea pentru muzică și dansuri indiene a dezvoltat-o după ce a vizionat filmul ”Vagabondul”, în regia lui Raj Kapoor.

ADVERTISEMENT

Cariera ei a început în 1957, când Maria Amarghioalei a intrat ca figurantă în corpul de balet al Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.

În aproape zece ani, Naarghita a devenit un adevărat fenomen. A umplut stadioane întregi, avea nenumărate concerte, iar ofertele de la Bollywood nu se mai opreau.

ADVERTISEMENT

Aceasta a ajuns să fie invitată inclusiv de premierul Indiei, țara iubită și de celebra Iulia Vântur, la New Delhi, loc unde s-a întâlnit cu idolul ei, actorul şi regizorul indian Raj Kapoor, care i-a devenit și bun prieten.

De asemenea, artistul s-a îndrăgostit de ea la scurt timp, însă Naarghita nu și-a dorit să se căsătorească, pentru că avea planuri mari legate de cariera ei.

ADVERTISEMENT

1 milion de euro pentru un interviu și un cântec

”Până la 1 milion de euro mi s-a oferit numai pentru un interviu şi un cântec”, povestea cântăreaţa într-o emisiune în urmă cu un an de zile.

Elena Ceaușescu, care avea o mare influență la acel moment i-a interzis însă să mai călătorească în India, iar de aici, Naarghita a primit lovitura vieții ei.

ADVERTISEMENT

Nu s-a mai putut vedea nici cu bărbatul care a iubit-o, iar mai apoi, cariera ei nu a mai fost aceeași.

A ajuns să trăiască singură, săracă, cu o pensie de doar 40 de lei pe lună, iar finalul ei a fost unul cât se poate de tragic.

Nepoata cântăreței a rupt tăcerea și a vorbit despre ultima convorbire dintre cele două.

Acestea ar fi  sunat-o ultima oară cu Naarghita în cursul zilei de sâmbătă, iar artista părea extrem de fericită.

Deși nepoata ei a invitat-o să vină cu ea la supermarket, artista i-a spus că preferă să rămână acasă să gătească. Luni, nepoata Naarghitei a sunat-o din nou, însă femeia nu i-a mai răspuns nici pe zi și nici seara.

Naarghita a murit singură și săracă

De abia în cursul zilei de marți, soțul ei a mers să vadă ce s-a întâmplat. Bărbatul a spart ușa și a găsit-o pe femeie în pat, cu televizorul aprins, în timp ce mămăliga despre care vorbea artista sâmbătă era dată la o parte de pe aragaz.

“Sâmbătă era foarte fericită. Nu a dorit să meargă cu mine într-un supermarket, a zis că rămâne acasă să-şi facă ceva de mâncare, o mămăliguţă.

A rămas să o sun luni dimineaţa, numai că atunci când i-am telefonat nu mi-a răspuns. Nici luni seara nu ne-a răspuns nici la telefon, nici la uşă. Marţi soţul meu a spart uşa şi am găsit-o în pat, cu televizorul funcţionând.

Mămăliga era dată la o parte de pe ochiul de aragaz, ea era în pat şi televizorul mergea”, a povestit nepoata Naarghitei.

Aceasta a vorbit și despre cauza morții celebrei artiste. Conform medicilor, inima acesteia a cedat. ”Medicii au spus că i-a cedat inima”, povestește nepoata cântăreței.

ADVERTISEMENT