Life

După patru ani de căsnicie cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea a făcut anunțul: “Mai bine mai târziu decât niciodată”

Ce anunț a făcut Cristi Borcea după patru ani de căsnicie cu Valentina Pelinel. Milionarul a făcut dezvăluiri inedite despre relația lui cu fostul manechin.
16.02.2023 | 16:00
Dupa patru ani de casnicie cu Valentina Pelinel Cristi Borcea a facut anuntul Mai bine mai tarziu decat niciodata
Cristi Borcea, anunț după patru ani de căsnicie cu Valentina Pelinel Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cristi Borcea a făcut un anunț după patru ani de căsnicie cu Valentina Pelinel. Ce a spus acum fostul acționar de la Dinamo despre relația cu mama copiilor săi.

Ce a spus Cristi Borcea după patru ani de căsnicie cu Valentina Pelinel

Cristi Borcea a avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa soției sale și chiar a mărturisit că de fiecare dată acesta merge de drag acasă pentru că știe că acolo va găsi o atmosferă pozitivă, ce îl poate face să uite de toate lucrurile rele care i se întâmplă peste zi.

ADVERTISEMENT

Pentru Cristi Borcea, cel mai important lucru pe care l-a găsit cu în relația cu Valentina Pelinel, după patru căsnicii eșuate și nouă copii, a fost liniștea.

De asemenea, milionarul a spus că stă în fiecare zi mai multe ore pe terasă și vorbește cu soția lui despre lucrurile care îl macină, având în vedere că este patronul a mai multe firme și are în subordine mulți angajați.

ADVERTISEMENT

„Cel mai important este să fii fericit și împăcat cu tine și să ai liniștea pe care o am eu cu Valentina, să mergi de drag acasă, să poți să stai… Dau un exemplu.

Eu stau câte 3-4 ore în fiecare seară pe terasă și dezbatem toate problemele, este foarte important, mai ales pentru oamenii care stau în stres, pentru că am și eu peste 2000 de oameni, am societăți, conduc, trebuie să asigur salarii, credite. Acasă trebuie să mă delimitez de tot și să găsesc starea necesară.”, a povestit el în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

ADVERTISEMENT

Cristi Borcea pune întâlnirea cu Valentina Pelinel pe seama divinității

Cristi Borcea spune că a fost ajutat de Dumnezeu pentru a o găsi pe soția lui, alături de care are trei copii, chiar dacă acest lucru s-a întâmplat după patru căsnicii eșuate în viața lui.

„Mi-a ajutat Dumnezeu de am găsit-o pe Valentina, mai bine mai târziu decât niciodată. Și mi-am găsit femeia care îmi dă și liniște, și putere, și înțelegere, este extraordinar de pozitivă.

ADVERTISEMENT

Cea mai de încredere, cea mai frumoasă și cea mai deosebită femeie din lume”, a spus Cristi Borcea în cadrul podcastului Fiță cu Adiță.

ADVERTISEMENT