Sport

După Rareș Ilie, Rapid e la un pas să piardă un alt jucător de bază: „Sunt oferte!”

Rapid este extrem de activă pe piața transferurilor, iar Daniel Niculae, președintele giuleștenilor, spune că Adrian Mutu ar putea rămâne, în acest mercato, și fără estonianul Kait.
15.07.2022 | 15:18
Dupa Rares Ilie Rapid e la un pas sa piarda un alt jucator de baza Sunt oferte
Mattias Kait, internaționalul estonian al Rapidului, s-ar putea despărți de giuleșteni în această vară. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Într-o singură zi, Rapid a anunțat două mutări pe piața transferurilor. Se desparte de Rareș Ilie, care va evolua în Franța, la Nice, și l-a adus pe Damien Dussaut.

”Sunt și alte oferte, pentru alți jucători, cum este și Kait”, spune Daniel Niculae

Cu banii veniți din Hexagon, giuleștenii își propun să continue să întărească lotul aflat sub comanda lui Adrian Mutu. Însă, potrivit președintelui Daniel Niculae, există posibilitatea să asistăm și la alte plecări.

ADVERTISEMENT

”L-am vândut pe Rareș Ilie”, anunța, ieri, Victor Angelescu, co-acționarul Rapidului. Acesta preciza că au mai rămas de semnat doar actele, dar și faptul că vor aduce un înlocuitor.

Transferul tânărului jucător pare să nu fie însă ultima pentru giuleșteni. Căci, dacă Rapid a fost extrem de activă la capitolul achiziții, nu este exclus să se și despartă de alți jucători în perioada de mercato din această vară.

ADVERTISEMENT

Unul dintre numele vizate la acest capitol este cel al lui Mattias Kait. Lucru care a fost, de altfel, anunțat oficial, chiar de către președintele grupării, Daniel Niculae.

”Sunt și alte oferte, pentru alți jucători, cum este și Kait, dar nu sunt așa avansate discuțiile. Vom vedea cum vor evolua lucrurile, dar eu nu l-aș da pe Kait.

ADVERTISEMENT

Sigur, contează și ce-și dorește jucătorul, dar și în ce va consta oferta pentru el”, a spus Niculae, la Digi Sport.

În plus, președintele giuleștenilor a oferit detalii și referitor la planurile legate de investițiile viitoare. ”Ne dorim ca sumele pe care le vom primi din aceste transferuri să fie reinvestite în club.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu va lua un ban acasă. Dimpotrivă, vrem să aducem jucători care să-i înlocuiască cu brio pe cei plecați.

Deci, vom aduce și în locul lui Rareș Ilie. Avem niște variante bune, ca să nu zic foarte bune. Și din România și din afară”, a mai precizat Niculae.

ADVERTISEMENT