E OFICIAL! FOTO. Pandurii a mai dat o LOVITURĂ! Gorjenii şi-au luat golgheter

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
26/07/2016, 20:52
E OFICIAL! FOTO. Pandurii a mai dat o LOVITURĂ! Gorjenii şi-au luat golgheter GALERIE FOTO

Update / E OFICIAL! Pandurii Târgu Jiu a ajuns la un acord cu Valentin Alexandru, golgheterul sezonului trecut al Ligii a 2-a.

“Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu anunţă că s-a perfectat astăzi transferul atacantului de 24 de ani Valentin Alexandru, golgheter al ligii secunde în sezonul trecut. Acesta a semnat azi un contract pentru următorii trei ani cu Pandurii Târgu Jiu”, apare pe site-ul oficial al echipei.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI

Pandurii Târgu Jiu a rupt gura târgului prin aducerea lui Lucian Sănmărtean, unul dintre cei mai apreciaţo jucători români. După aducerea “magicianului”, gorjenii au mai dat o lovitură. L-au transferat pe Valentin Alexandru, golghetrul sezonului trecut din Liga 2.

Valentin Alexandru a activat la Dunărea Călăraşi, pentru care a înscris de 19 ori în sezonul recent încheiat. Deşi se pregătea să semneze cu Rapid, situaţia debusolantă din Giuleşti l-a făcut să se îndrepte către Pandurii.

Ioan Hora are astfel înlocuitor, în cazul în care va fi transferat, aşa cum doreşte clubul.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×