Life

După scandal, Roxana Nemes nu se mai pupă cu soțul acuzat de infidelitate: „Banii nu te fac fericit”

Roxana Nemeș a făcut dezvăluiri surprinzătoare după ce, recent, soțul ei a fost surprins în compania unei altei femei.
19.10.2022 | 18:11
Dupa scandal Roxana Nemes nu se mai pupa cu sotul acuzat de infidelitate Banii nu te fac fericit
Roxana Nemeș, dezvăluiri despre relația cu soțul său. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Invitată în emisiunea Vorbește Lumea, Roxana Nemeș a făcut mai mai multe afirmații, unele surprinzătoare, mai ales în contextul în care, recent, soțul său a fost surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie. Ce spune vedeta despre bani, dragoste și timpul petrecut cu bărbatul iubit.

Declarațiile Roxanei Nemeș după ce soțul ei a fost surprins cu altă femeie. Vedeta nu mai are timp să-l sărute

În luna august a acestui an, Călin Hagima a fost surprins fără tricou, în ipostaze tandre, alături de Ioana Popescu, alias „devoratoarea de fotbaliști”, la ea acasă. Soțul Roxanei Nemeș a negat atunci că el și bruneta ar avea o legătură amoroasă, ci a susținut că discuțiile dintre ei au fost unele pe teme profesionale.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Ioana Popescu a afirmat că partenerul de viață al Roxanei Nemeș îi este verișor, unul îndepărtat ce-i drept, iar soțul său a luat decizia să anuleze, cel puțin deocamdată, cununia religioasă. 

Miercuri, 19 octombrie 2022, Roxana Nemeș a fost prezentă în emisiunea Vorbește Lumea, unde a răspuns provocării „Ce ai face dacă”. Astfel, întrebată ce ar face dacă ar rămâne blocată în lift cu cineva, vedeta a recunoscut că a fost pusă în această situație.

ADVERTISEMENT

Artista a spus că și-ar săruta soțul, lucru care în ultima perioadă nu se mai întâmplă, motivul invocat fiind acela că amândoi sunt „pe fugă”.

„L-aș săruta pe soțul meu. S-a întâmplat când eram prieteni, iubiți. Acum suntem pe fugă și nu ne prea mai pupăm în lift. Amintiri frumoase. Mai sunt, adică, să nu ne gândim la trecut”, a declarat Roxana Nemeș la Pro TV.

ADVERTISEMENT

De ce nu-i aduc banii fericirea Roxanei Nemeș

Pe de altă parte, atunci când a avut de ales între bogăție și nefericire sau sărăcie și fericire, blondina a susținut că este nevoie de echilibru în viață.

Roxana Nemeș a continuat șirul dezvăluirilor și a explicat că, din punctul său de vedere, banii nu înseamnă nimic dacă nu ai alături și omul potrivit.

ADVERTISEMENT

„Trebuie un echilibru în viață. Adevărul e, sincer acum, fără să fim ipocriți, faptul că ai satisfacția aia din munca ta, îți dă încredere în tine. Ești un om încredere în tine, puternic, poate să cadă și blocul…

Cât timp tu te simți bine cu tine și ai câștiguri și ai ce-ți place, dai și mai departe ceea ce trebuie. Știi cum e, și într-o relație, dacă tu nu ești bine cu tine, poate celălalt să fie Dumnezeu.

Nici doar cu banii nu ești fericit. Dacă nu ai omul ăla alături, cu care ai compatibilitatea, pe care-l iubești, care ți-e drag, n-ai cum”, a susținut Roxana Nemeș.

„Am început să simt oamenii foarte bine”

Roxana Nemeș a mărturisit și ce superputere și-ar dori să aibă. Artista vrea să fie invizibilă și să citească minți, chiar dacă, spune, a învățat să cunoască foarte bine oamenii și fără aceste abilități.

„Mă gândeam cum ar fi să fiu invizibilă și să văd și să ascult mintea omului, să știu ce gândește. Cred că de câțiva ani încoace, pentru că îmi și doresc treaba asta, am început să simt oamenii foarte bine.

Nu știu dacă e bine sau e rău, dar uneori mă ajută treaba asta. Adică, îmi dau seama imediat, din privire”, a declarat Roxana Nemeș.

 

ADVERTISEMENT