Sport

După scandalul de la Pitești, Gică Hagi și-a găsit un “client” și în studioul TV: “Îl cunoaște pe Radaslavescu? Nu se poate așa!”

După scandalul de la finalul meciului cu FC Argeș, Gică Hagi a intrat în direct la TV pentru a-i cere socoteală lui Daniel Stanciu. „Îl cunoaște pe Radaslavescu? nu se poate așa!”, a răbufnit „Regele”
09.04.2022 | 23:58
Dupa scandalul de la Pitesti Gica Hagi sia gasit un client si in studioul TV Il cunoaste pe Radaslavescu Nu se poate asa
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că Farul a plecat cu toate cele trei puncte de la Pitești, obținând astfel prima victorie din play-off, Gică Hagi a făcut o veritabilă criză de nervi la finalul meciului, pe motiv că jurnaliștii nu s-au prezentat în număr mare la conferința de presă. Ulterior, scandalul s-a mutat la TV.

Gică Hagi a „recidivat” după ieșirea nervoasă de la Pitești. Motivul pentru care a răbufnit la TV

Concret, tehnicianul Farului a intervenit prin telefon pentru a lămuri cele întâmplate la Pitești și a-i reproșa, totodată, lui Daniel Stanciu – prezent în studio – că nu l-a inclus pe Eduard Radaslavescu în „galeria” tinerilor de perspectivă din Casa Pariurilor Liga 1, alături de Rareș Ilie, David Miculescu, Claudiu Petrila și Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

Vom face un comunicat. Nu este etic și nici profesional. Sunt meciuri de Liga 1 de play-off. E legat de profesia noastră și fiecare care e acolo trebuie să participe și să-și facă munca cum trebuie dacă tot vrem să ne dezvoltăm. Vom da un comunicat în sensul ăsta și ne vom exprima concret.

Vreau să-i pun o întrebare lui Daniel Stanciu. Îl cunoaște pe Radaslavescu? Așa nu se poate. Este 2004 (n.r. născut în 2004), îți aduc aminte. E cel mai bun la lotul lui, la mai mari de vârsta lui.

ADVERTISEMENT

Joacă la o echipă de play-off, s-a impus ca titular și e unul dintre cei mai tineri și compleți mijlocași. Asta așa, pentru cunoștința ta profesională. Nu poți să nu amintești de el.

Când vorbești de tineri, să nu spui de un jucător care s-a impus la o echipă de play-off și care la națională joacă la o vârstă mai mare și a dat goluri în calificări. Uită-te ce gol a dat la U19 cu Croația. Cred că te va încânta. E păcat că nu-l menționezi și pe el”, a răbufnit Hagi, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Elogii și pentru Sali: „Este numărul unu, trebuie să vorbești despre el”

De asemenea, „Regele” a avut numai cuvinte de laudă la adresa unui alt tânăr de perspectivă al Farului, Enes Sali și s-a arătat indignat de faptul că realizările acestuia sunt extrem de rar amintite, la fel cum se întâmplă și în cazul lui Mihai Aioani, care a participat deja la câteva acțiuni ale echipei naționale.

Enes este numărul unu, este 2006 și intră să joace în play-off. E jucător de la Farul și poate de aceea nu vi se pare ‘wow’, dar trebuie să vorbești despre el. Am jucat cu 2002 și 2004 în play-off. Și cu Sali – 2006.

ADVERTISEMENT

Vi se pare normal și logic ce se întâmplă? Am văzut la TV o statistică despre cei mai talentați jucători și Aioani nu era. Este portarul numărul doi la națională.

Nu era specificat în cele mai bune talente. Ori nu aud bine și nu văd bine? Uite, Pitu. Jucător de 2002, cu nu știu câte meciuri titular. Dar asta e, sunt la Farul, sunt neinteresanți, nu arată așa bine”, a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT