Sporturi

După Simona Halep, şi Garbine Muguruza s-a retras de la turneul din Stuttgart

23.04.2019 | 18:40
Dupa Simona Halep si Garbine Muguruza sa retras de la turneul din Stuttgart
ADVERTISEMENT

Garbine Muguruza a decis să se retragă de la turneul din Stuttgart! Garbine Muguruza, ocupanta locului 19 WTA, a decis să se retragă de la turneul organizat în Germania, la Stuttgart. Iberica în vârstă de 25 de ani şi-a motivat absenţa susţinând că are o infecţie virală. De altfel, Garbine a avut probleme serioase şi în Fed Cup. Ea a cedat ambele meciuri de simplu, în faţa belgiencelor Flipkens şi Bonaventure. Cu toate acestea, Spania s-a calificat prin victoriile obţinute de Carla Suarez Navarro şi la dublu de CSN şi Muguruza.

Garbine Muguruza a abandonat la competiţia din Germania

Pe lângă Muguruza, şi Simona Halep a abandonat la competiţia din Germania. Giulia Gatto-Monticone şi Vera Zvonareva, din postura de lucky loser, le vor lua locul celor două jucătoare pe tabloul principal de la Stuttgart. Simona Halep a abandonat şi ea din cauza accidentării suferite la şold în cadrul semifinalei de Fed Cup disputată la Rouen, în Franţa, pe Kindarena.

ADVERTISEMENT

“Corpul meu se simte rău pentru că am dat totul şi chiar voiam să câştig Fed Cup. Am mai fost în aceste momente, ştiu cum să le gestionez, dar trebuie să îmi revin mental şi fizic, iar apoi să o iau de la capăt. Sunt dezamăgită că nu pot să joc aici. Este un turneu grozav, dar am jucat deja multe meciuri pe zgură, am văzut că nivelul meu este ridicat şi sunt foarte hotărâtă. Nu mă va afecta această retragere, abia aştept următoarele turnee. În mod normal îmi voi reveni pentru turneele de la Madrid, Roma. Este destul timp să îmi revin. Vreau să merg acasă şi să mă relaxez. O să stau cu nepoţica mea pentru că trebuie să îmi încarc bateriile şi nu voi face nimic pentru că am nevoie de odihnă”, a declarat Simona la conferinţa de presă.

Simona Halep la conferinţa de presă de la Stuttgart
Tags: