Carousel hot news

După Steaua şi Petrolul, şi Astra dă o MEGA-LOVITURĂ!

Impresarul Ioan Becali a anunţat că Astra se întăreşte în continuare în lupta pe care o dă la titlu cu Steaua şi Petrolul. Giurgiuvenii au suplinit deja o potenţială plecare a lui Valerică...
13.01.2014 | 18:33
După Steaua şi Petrolul, şi Astra dă o MEGA-LOVITURĂ!
Papp (nr. 3) pe vremea cînd juca la Vaslui.
ADVERTISEMENT

Impresarul Ioan Becali a anunţat că Astra se întăreşte în continuare în lupta pe care o dă la titlu cu Steaua şi Petrolul. Giurgiuvenii au suplinit deja o potenţială plecare a lui Valerică Găman prin aducerea unui jucător din Serie A. “Vă spun în premieră că Papp va veni la Astra, împrumut de la Chievo pînă la vară”, a declarat agentul la o televiziune.

“Mai aducem un jucător comunitar foarte bun”

ADVERTISEMENT

“Nu e nici o lovitură revenirea lui Papp, deocamdată e doar o discuţie. Am luat legătura cu cei de la Chievo, urmează să stabilim mîine. Deocamdată e vorba de împrumut, să vedem dacă pînă în vară sau pînă în decembrie. Nu-mi fac probleme în privinţa acomodării lui în România, nici în privinţa comportamentului său. Pînă acum, aveam mai mulţi străini, acum, dacă îl aducem şi pe Papp, echilibrăm balanţa. Papp trebuie să joace şi apoi are şanse să revină şi să joace la Chievo sau la altă echipă”, a spus Dinu Gheorghe, preşedintele giurgiuvenilor, la Dolce Sport.

“Sîntem în negocieri avansate cu un jucător comunitar cu un CV foarte interesant, cu 3-4 ani în prima ligă din Spania, 2 ani în Rusia, e internaţional. Sper să-l conving”, a adăugat Dinu Gheorghe.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri