Life

După Survivor România, Carmen Grebenișan a dat cărțile pe față. Ce a spus despre Ionuț Iftimoaie: „Pe mine mă enervează”

Carmen Grebenișan a spus adevărul despre Ionuț Iftimoaie și ce nu s-a văzut la Survivor. Ce a enervat-o cel mai tare pe finalistă.
31.05.2023 | 19:44
Dupa Survivor Romania Carmen Grebenisan a dat cartile pe fata Ce a spus despre Ionut Iftimoaie Pe mine ma enerveaza
Carmen Grebenișan a dezvăluit motivul pentru care Ionuț Iftimoaie a enervat-o la Survivor. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce Survivor s-a terminat, Carmen Grebenișan poate lămuri în voie cele mai importante aspecte din cele cinci luni petrecută în junglă și a făcut dezvăluiri despre Ionuț Iftimoaie. Finalista a spus ce a scos-o din minți când vine vorba de sportiv.

Carmen Grebenișan, adevărul despre Ionuț Ifimoaie și scandalurile cu el de la Survivor

Carmen Grebenișan a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Survivor România 2023. Orice concurent care a ajuns cu ea la vot a părăsit competiția și asta pentru că a plecat de acasă având o comunitate imensă în online, care s-a mobilizat să o țină în concurs.

ADVERTISEMENT

La asta a ajutat și faptul că vedeta a spus de fiecare dată ce gândește și foarte rar s-a implicat în scandaluri. În acest mod, Carmen Grebenișan a reușit să ajungă până în finala concursului Survivor România 2023.

Probele sportive i-au dat bătăi de cap, luptând împotriva a doi bărbați, astfel că a ieșit pe locul trei. Acum, blondina are ocazia să vorbească pe larg despre ce a trăit în jungla dominicană în cele cinci luni. A făcut acest lucru în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Un aspect important lămurit de Carmen Grebenișan vizavi de Survivor România a fost comportamentul lui Ionuț Iftimoaie. Concurentul a fost de multe ori pus la zid și acuzat de falsitate în ultima perioadă în care a luat parte la show.

„Cel mai tare mă enervau persoanele care au un comportament evaziv”

Astfel, Carmen Grebenișan a explicat că acuzațiile care i-au fost aduse lui Ionuț Iftimoaie la Survivor nu au fost nefondate. Finalista a susținut că sportivul nu era deloc asumat, iar acest lucru a enervat-o foarte tare.

ADVERTISEMENT

„Cred că a fost și evident, s-a văzut. Cel mai tare mă enervau persoanele care au un comportament evaziv și nu zic lucrurilor pe nume. Eu sunt o persoană care atunci când vede ceva zice. Și știam că și alții văd și întrebam: ‘Ionuț, vezi și tu ce văd și eu?”’, a spus Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan a declarat că și-ar fi dorit ca sportivul să ia atitudine în tabăra Faimoșilor de la Survivor. „’Nu e problema mea acum. Nu știu dacă tu vezi…’. Și i-am zis: ‘Ionuț, zi! Ești de acord cu ce văd eu?’. ‘Că eu nu sunt în măsură să văd nu știu ce’.

ADVERTISEMENT

Apoi eu îl întrebam când eram numai noi: ‘Îmi spui Ionuț? Tu ești de acord cu ce face DOC? De ce nu îl susții să nu se ducă în direcția asta? Îl vezi că e un om rău. De ce nu îi zici și tu? Poate pe tine te ascultă’. El zicea: ‘Că nu e problema mea, că este un om matur. Eu i-am zis în felul meu, cred că a fost de ajuns’”, a spus Carmen Grebenișan despre felul în care Ionuț Iftimoaie aborda lucrurile la Survivor.

Carmen Grebenișan a avut și lucruri bune de spus despre Ionuț Iftimoaie după Survivor

Totuși, Carmen Grebenișan a spus că în ciuda comportamentului evaziv de la Survivor, Ionuț Iftimoaie a fost o persoană ok. „Nu m-a enervat persoana, ci tipul de comportament. O persoană anume nu mă poate enerva 100%.

Doar o reacție sau un comportament. În rest, el a fost un om exemplar, adică era un om care susținea pe toată lumea, era bun, nu pot să zic că m-a enervat. Doar atunci când trebuia să zică lucrurilor pe nume nu zicea și pe mine mă enervează chestia asta”, a încheiat finalista, citată de libertatea.ro. 

ADVERTISEMENT