Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

După victoria de la CFR Cluj, Nicolae Dică a răspuns cu un singur cuvânt la întrebarea „Poate FCSB să ia titlul?” Video Exclusiv

FCSB a câștigat cu CFR Cluj în derby-ul etapei cu numărul 24 din SuperLiga. Nicolae Dică a răspuns la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici la întrebarea „Poate FCSB să ia titlul?”.
06.02.2023 | 11:32
Dupa victoria de la CFR Cluj Nicolae Dica a raspuns cu un singur cuvant la intrebarea Poate FCSB sa ia titlul Video Exclusiv
Nicolae Dică a răspuns cu un singur cuvânt la întrebarea „Poate FCSB să ia titlul”. Sursă foto: Colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

FCSB a echilibrat lupta la titlu după victoria pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 1-0. În cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Nicolae Dică a mărturisit că FCSB are forța necesară pentru câștiga campionatul, folosindu-se de un singur cuvânt.

Singurul cuvânt al lui Nicolae Dică la întrebarea: „Poate FCSB să ia titlul?”

Nicolae Dică a vorbit despre victoria FCSB-ului în derby-ul cu CFR Cluj în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fostul antrenor al roș-albaștrilor, actualmente la Mioveni, consideră că echipa finanțată de Gigi Becali are toate șansele pentru a deveni campioană.

ADVERTISEMENT

„(n.r. Poate FCSB să ia titlul?) Poate”, a răspuns Nicolae Dică în primă fază după care a început să explice. „Pentru că la înjumătățirea punctelor sunt la trei puncte de primul loc. Dacă nu mă înșel, anul trecut au fost șapte sau opt puncte când s-a intrat în play-off și au fost aproape să joace cu trofeul pe masă în ultima etapă. Îi văd cu șanse la titlu”, a declarat Nicolae Dică, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS.

În vârstă de 42 de ani, Nicolae Dică s-a despărțit de lotul roș-albastru la începutul lunii noiembrie 2022, informație dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. Mihai Pintilii a preluat banca vicecampioanei, înregistrând 9 victorii și două înfrângeri până în acest moment.

ADVERTISEMENT

Victoria FCSB-ului în derby-ul cu CFR Cluj nu îl surprinde pe Nicolae Dică: „Au jucători de calitate”

Nicolae Dică nu este surprins de victoria FCSB-ului în derby-ul cu CFR Cluj și a pus în evidență lotul și calitatea individuală a jucătorilor. Totodată, tehnicianul este de părere că echipa lui Pintilii a dominat partida și a fost echipa care s-a adaptat mai rapid pe gazonul înghețat de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

„Nu sunt surprins de victoria FCSB-ului pentru că au un lot foarte bun. Au jucat o primă repriză, unde puteau să marcheze două, trei goluri. A doua repriză într-adevăr le-a aparținut celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Dar au jucători de calitate. S-a văzut la faza golului când au fost doi jucători contra cinci adversari și au reușit să marcheze. FCSB a fost echipa care a dominat, care a avut o posesie mai bună și au creat ocazii multe de a marca.

S-au adaptat mai repede pe terenul respectiv. Sunt jucători cu personalitate la FCSB, jucători care în momentul în care vin la FCSB vin să lupte pentru câștigarea campionatului”, a mai spus Nicolae Dică, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, mesaj clar după victoria FCSB-ului împotriva lui CFR Cluj: „A fost una dintre cele mai bune reprize”

Malcom Edjouma, la capătul unei faze construite perfect cu Octavian Popescu, a reușit să marcheze singurul gol al partidei. Deși FCSB a câștigat la limită, Nicolae Dică a precizat că prima repriză cu CFR Cluj a fost una dintre cele mai bune ale sezonului.

„Pe faza ofensivă au fost mai dinamici, mai activi. Au jucat foarte bine, prima repriză a fost foarte bună și în defensivă au stat bine. La un moment dat le-au oprit multe oportunități celor de la CFR Cluj. A fost una dintre cele mai bune reprize”, a mai spus Nicolae Dică, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT