News

Durere cumplită pentru un tată din Suceava. Și-a călcat copilul de 3 ani cu tractorul. Cum s-a produs tragedia

Un tată din județul Suceava trăiește o tragedie fără margini. Acesta și-a omorât copilul de 3 ani, după ce l-a călcat cu tractorul în propria curte. Cum s-a produs drama.
04.05.2022 | 21:33
Durere cumplita pentru un tata din Suceava Sia calcat copilul de 3 ani cu tractorul Cum sa produs tragedia
Un tată din Suceava trece prin momente cumplite, după ce și-a călcat copilul de 3 ani cu tractorul. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Locuitorii din comuna Boroaia, satul Giulești, sunt cutremurați de o dramă cumplită. Un copil de doar 3 ani a fost omorât de propriul tată, care făcea manevre cu tractorul.

Un tată din Suceava trece prin momente cumplite, după ce și-a călcat copilul de 3 ani cu tractorul

Tragedia din Suceava a avut loc în curtea familiei. În timp ce tatăl făcea manevre pentru a parca vehiculul de mare tonaj, copilul a ieșit din casă. Micuțul nu a fost observat, iar tractorul a trecut peste el.

ADVERTISEMENT

Presa locală scrie că Poliția municipiului Fălticeni a primit un apel de urgență în cursul serii. Un tată tânăr de 33 de ani a anunțat că și-a călcat copilul cu tractorul și că acesta este mort.

La scurt timp, o echipă operativă de la Secția Rurală Vadu Moldovei s-a deplasat la fața locului, unde anterior ajunsese un echipaj al Ambulanței. Din păcate, pentru copil nu s-a mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

Autoritățile anunță cum s-a produs tragedia. Astfel, bărbatul venise la domiciliu cu tractorul, a intrat în curte și a fost convins că micuțul în vârstă de 3 ani este în casă.

Apoi, în timp ce efectua manevre pentru a parca tractorul, acesta nu l-a observat pe copil, care ieșise din casă, și a trecut peste el cu utilajul agricol, notează MonitorulSV.

ADVERTISEMENT

O altă dramă în Suceava: bărbat decedat, după ce s-a răsturnat cu tractorul

Tot în cursul acestei zile, în același județ din Moldova, un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu un tractor în localitatea Poiana Negri, anunță ISU Suceava.

Pentru salvarea bărbatului în vârstă de 42 de ani, care a rămas blocat sub tractor, au intervenit de urgență pompierii militari de la Detașamentul Vatra Dornei.

ADVERTISEMENT

”După extragerea acestuia cu mijloace de primă intervenție și cu ajutorul unui utilaj, a fost preluat de către echipajul de prim ajutor. Din nefericire, bărbatul a fost declarat decedat la fața locului.

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Vatra Dornei cu o autospecială pentru descarcerare cu sprijinul unui echipaj SAJ”, anunță ISU Suceava într-un comunicat.

ADVERTISEMENT
Tags: