News

Durere de nedescris. Cum a fost condusă pe ultimul drum Ionela Nițu, fata călcată de tramvai în București. Sute de oameni au venit să-și ia adio de la tânăra cu chip de înger

Ionela Nițu, fata călcată de tramvai în Bucureștiu, e condusă pe ultimul drum la ea acasă în Giurgiu. Ionela ar fi făcut 23 de ani peste câteva zile, însă a sfărșit tragic.
04.08.2022 | 16:51
Durere de nedescris Cum a fost condusa pe ultimul drum Ionela Nitu fata calcata de tramvai in Bucuresti Sute de oameni au venit sasi ia adio de la tanara cu chip de inger
Fata dusă pe ultimul drum în Giurgiu. Foto: Captură Video
ADVERTISEMENT

Durere de nedescris pentru familie și prieteni, care se văd nevoiți să-și înmormânteze îngerul, deși se pregăteau să-i serbeze ziua de naștere.

Fata călcată de tramvai în București, condusă pe ultimul drum

Ionela Nițu, fata de 22 de ani, a sfârșit groaznic sub roțile unui tramvai din București. Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Mihail Sebastian cu Calea Ferentari. Părinții au fost alături de ea în ultimele clipe, deși sunt divorțați.

ADVERTISEMENT

Sicriul cu trupul fetei a fost depus acasă în localitatea Frătești, județul Giurgiu, și va fi înmormântată în cimitirul din aceeași comună, potrivit RTV.

Călcată de tramvai în București, martorii spun că fata ar fi traversat prin spatele tramvaiului oprit în stație, fiind lovită de un tramvai care circula din sens opus. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic cu ea și au constatat decesul.

ADVERTISEMENT

”Resuscitarea de zeci de minute încercată de medici a fost în zadar, fiind declarat decesul tinerei. Circulația tramvaielor a fost restricționată în ambele sensuri, iar polițiștii de la Brigada Rutieră au aplicat restricție pe Calea Rahovei dinspre Șos Progresului către Calea Ferentari”, au transmis polițiștii sosiți la fața locului.

Sute de oameni participă la înmormântare, fata fiind apreciată în comunitate. ”Surioara mea frumoasa, nu te voi uita niciodată, încă aștept sa mă suni să vorbim, te voi iubi mereu, până o să vin lângă tine”, i-a transmis o prietenă, aflată lângă sicriu.

ADVERTISEMENT

”Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în împărăția cerului. Condoleanțe familiei și putere pentru a depăși aceasta nenorocire”, a fost un alt mesaj primit de familie.

”Dumnezeu să o odihnească în pace! Mare păcat! Așa tânără și frumoasă…. Sincere condoleanțe familiei îndurerate și putere să treacă peste această grea încercare!”,  ”Păcat, Doamne, așa tinerică! Dumnezeu s-o ierte, s-o odihnească în pace și liniște sufletească împărăția cerurilor Amin!”, ”Trist, câtă frumusețe. Păcat … condoleanțe familiei greu încercate!”, au transmis alți prieteni îndurerați.

ADVERTISEMENT