ADVERTISEMENT
Life

Durere fără margini! A murit Ion Manole. Tatăl Mădălinei Manole era infectat cu noul coronavirus

Autor: Bogdan Solomon | 09.09.2020 | 19:15
Durere fără margini! A murit Ion Manole. Tatăl Mădălinei Manole era infectat cu noul coronavirus
A murit tatăl Mădălinei Manole. Era infectat cu COVID-19. Sursa foto: gandul.ro

Tatăl Mădălinei Manole s-a stins din viață miercuri, 9 septembrie, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, în urma unui stop cardio-respirator. Era internat încă de săptămâna trecută, când medicii l-au testat pozitiv cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Din cauza problemelor respiratorii, avea nevoie de ventilație mecanică, dar în secția de Terapie Intensivă a unității medicale nu mai existau paturi libere la acea vreme. S-a pus problema transferului la Târgu Mureș, dar familia, de teamă că vârsta înaintată (77 de ani) și starea gravă în care se afla ar fi făcut imposibilă această variantă.

Cu puțin timp în urmă, chiar în ziua în care s-au împlinit 10 ani de la dispariția fulgerătoare a Mădălinei, Ion Manole povestea, printre lacrimi că Petru Mircea nu-i permite să-și viziteze nepotul. Durerea provocată de gestul crud al fostului ginere l-a măcinat până în ultima clipă de viață.

ADVERTISEMENT

Tatăl Mădălinei Manole a fost răpus de coronavirus. Avea 77 de ani

DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum eşti împreună cu fata şi soţia ta!”, a scris Marian Manole, fratele Mădălinei, pe contul personal de Facebook.

Daniel Gheorghe, cel mai înfocat dintre fanii regretatei artiste, a transmis la rândul său un mesaj emoționant la aflarea tristei vești: „O veste tristă, tatăl Mădălinei Manole a plecat la întâlnirea cu fiica lui! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

ADVERTISEMENT

Fostul ginere nu i-a permis să-și vadă nepotul

Pe fata mea, Măgduţa, o port de zece ani în suflet. Şi pe soţie (n.r. Eugenia, mama Mădălinei, răpusă în 2017 de un cancer pulmonar). Pe celălalt nepoțel l-am mai văzut prin ziare. Ginerele meu nu a vrut să vină cu copilul la mine…

Poate o veni mâine (n.r. în ziua în care s-au împlinit 10 ani de la moartea Mădălinei) cu el, în cimitir, la fata mea! Să îl văd şi eu! Are 11 ani. Se face mare şi decide singur… Am avut o întâlnire cu o săptămână în urmă cu Mircea, pentru succesiunea soţiei mele.

ADVERTISEMENT

Am întrebat: Unde e copilul de nu a venit şi el, e la Botoşani?. A dat din cap că e acasă, nu ştiu ce-i spune. Dar taică-său arată ca un cerşetor.

Era îmbrăcat urât, cu ceva ce ar fi făcut curat prin curte, acum zece ani. Mi-a fost milă de el, ca om. Se vede că nu mai e fata mea”, spunea, printre lacrimi, tatăl Mădălinei Manole, într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!