ADVERTISEMENT
Life

Durere fără margini în familia lui Florin Salam! Cum a fost surprinsă soția manelistului la priveghiul cumnatului

Autor: Bogdan Solomon | 26.09.2020 | 16:32
Durere fără margini în familia lui Florin Salam! Cum a fost surprinsă soția manelistului la priveghiul cumnatului
Florin Salam, distrus de durere la înmormântarea fratelui său. Imagini dramatice cu celebrul cântăreţ Sursa foto: Facebook

Nelu Stoian, fratele cântărețului de manele Florin Salam, s-a stins din viață vineri, 25 septembrie, pe patul de spital, la două luni după ce a aflat că se numără printre persoanele infectate cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

De la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”, unde era internat, bărbatul trimitea mesaje disperate familiei, convins că nu va putea câștiga lupta cu boala.

Eu de aici nu mai scap, să știți”, „Nu fac nimic pentru mine”, „Faceți ceva să mă scoată de aici” sau „Ajută-mă”, au fost doar câteva dintre cuvintele cu care i-a șocat pe cei dragi. Sfâșiați de durere, aceștia nu mai pot face altceva decât să înceapă pregătirile pentru înmormântare.

ADVERTISEMENT

Cum a fost surprinsă soția lui Florin Salam la priveghiul cumnatului său

Sâmbătă, în prima zi de priveghi, rudele l-au plâns cu disperare pe cel care le-a fost tată, soț, frate, prieten și, bineînțeles, sprijin în momentele dificile. De la nefericitul eveniment nu a lipsit nici Roxana Dobre, cea care a și preluat, de altfel, o bună parte din sarcinile ce țin de organizare.

Purtând o ținută neagră adecvată momentului solemn, soția lui Florin Salam a fost fotografiată împreună cu mai mulți apropiați ai lui Nelu Stoian.

ADVERTISEMENT

Vizibil afectată de cele întâmplate, aceasta încerca să pună la punct ultimele detalii înainte de primirea celor veniți să aprindă o lumânare la căpătâiul bărbatului.

Cu doar câteva zile în urmă, rudele erau îngrijorate și afirmau răspicat că medicii refuză să îi țină la curent în legătură cu starea de sănătate a fratelui manelistului. În ciuda încercărilor repetate, Nu au reușit nici măcar să îl aducă înapoi acasă.

ADVERTISEMENT

Familia lui Florin își dorește să-l ia acasă pe Nelu, dar medicii nu sunt de acord. În ultimele zile, parcă s-a mai ameliorat starea lui, dar rămâne tot gravă.

Oricum, medicii au zis că sunt rezervați în ceea ce privește revenirea lui Nelu, așa că acum toată lumea speră într-o minune”, declarau la acea vreme surse din cadrul spitalului în care era internat Nelu Stoian.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!