News

Durere fără margini în jurul sicriului femeii ucise de rechin în Egipt. Imagini tulburătoare

Trupul femeii din Suceava ucisă de rechin în Egipt a fost depus la Biserica Sfânta Vineri din oraș. Rude și prieteni, împietriți de durere, au venit la capelă pentru a-și lua rămas bun.
09.07.2022 | 20:52
Durere fara margini in jurul sicriului femeii ucise de rechin in Egipt Imagini tulburatoare
Roxana Alina Donisan va fi înmormântată pe 11 iulie Foto: Facebook Efemer - Servicii Funerare Complete
ADVERTISEMENT

Roxana Alina Donisan avea 44 de ani și era funcționară la Direcția de Finanțe din municipiul Suceava. Femeia era îndrăgostită de stațiunea Hurghada din Egipt unde și-a găsit și sfârșitul.

Durere fără margini în jurul sicriului femeii ucise de rechin în Egipt

Potrivit publicației Monitorul de Suceava, în jurul orei 13:00, în faţa capelei Bisericii „Sf. Vineri” s-au aflat părinții Roxanei Donisan, împreună cu alte rude, cunoscuți, vecini, dar și foști colegi de la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava.

ADVERTISEMENT

Zeci de oameni au vrut să-și ia rămas bun de la Roxana Donisan.

Sicriu Roxana Donisan
Roxana Donisan va fi înmormântată pe 11 iulie Foto: Monitorul de Suceava

Slujba de înmormântare va avea loc luni, 11 iulie, la ora 12:00, la Biserica „Sf. Vineri” din municipiul Suceava, apoi Roxana Alina Donisan va fi înhumată în cimitirul Bisericii „Sf. Vineri” din cartierul „George Enescu”.

Îndrăgostită de Hurghada

Mama Roxanei Denisan a povestit că fiica ei era îndrăgostită de stațiunea Hurghada din Egipt și era pentru a treia oară acolo, iar de data asta își luase chiar două sejururi.

ADVERTISEMENT

Colegii de la Administrația Financiară și-au amintit cât de fericită era Roxana Donisan că a prins oferta last minute: „Era foarte fericită că pleacă în această vacanță, abia aștepta să ajungă. Au sunat-o de la agenția de turism că au un loc, era ultimul bilet la avion”, a declarat pentru publicația suceveană Anca Boca.

Sicriu Roxana Donisan
Roxana Donisan va fi înmormântată pe 11 iulie Foto: Monitorul de Suceava Roxana Donisan va fi înmormântată pe 11 iulie Foto: Monitorul de Suceava

Roxana Donisan lucra la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Suceava din aprilie 2008, angajată în urma unui concurs. În prezent lucra la Serviciul colectare și executare silită persoane juridice.

ADVERTISEMENT
Cruce Roxana Donisan
Roxana Donisan va fi înmormântată pe 11 iulie Foto: Monitorul de Suceava

Roxana Alina Donisan abia împlinise 44 de ani în data de 17 iunie.

Ambasada României, notificată de decesul femeii în data de 3 iulie

Potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe, Ambasada României la Cairo a fost notificată telefonic, la data de 3 iulie a.c., de către agentul unei companii de turism cu privire la decesul unei românce aflate în vacanță în stațiunea Hurghada din Egipt.

„În acest context, reprezentanții ambasadei au întreprins demersuri, în regim de urgență, pe lângă autoritățile competente egiptene în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la circumstanțele producerii decesului.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor transmise de autoritățile competente egiptene, în urma investigațiilor realizate, a reieșit că decesul cetățeanului român s-a produs în urma unui atac al unui rechin.

Reprezentanții Ambasadei României la Cairo au întreprins demersurile necesare pe lângă autoritățile române competente pentru identificarea, de urgență, a familiei din România a persoanei decedate, fiind transmise condoleanțe pentru pierderea suferită și oferite informațiile necesare cu privire la repatrierea trupului neînsuflețit pentru a fi înmormântat în România”, se preciza în comunicat.

ADVERTISEMENT
Tags: