News

Durere fără margini printre prietenii Ionelei, fata călcată de tramvai în București. Lacrimi și neputință în ziua înmormântării. „Surioara mea frumoasă, nu te voi uita niciodată”

Pentru familia și prietenii Ionelei Nițu, fata călcată de tramvai în București, ziua de joi, 4 august, este una a lacrimilor și a durerii. Azi, în județul Giurgiu, are loc înmormântarea tinerei de doar 22 de ani.
04.08.2022 | 11:11
Durere fara margini printre prietenii Ionelei fata calcata de tramvai in Bucuresti Lacrimi si neputinta in ziua inmormantarii Surioara mea frumoasa nu te voi uita niciodata
Lacrimi și durere pentru familie și prietenii Ionelei, fata călcată de tramvai în București. Sursa foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Durere nemărginită, joi, într-o comună cu doar 5 mii de suflete din județul Giurgiu. La Frătești are loc înmormântarea Ionelei Nițu, tânăra care a fost călcată de tramvai în București.

Lacrimi și durere pentru familia și prietenii Ionelei, fata călcată de tramvai în București. „Surioara mea frumoasă, nu te voi uita niciodată”

Întreaga comunitate din localitatea Frățești este în șoc după vestea tragică primită marți, 2 august. Ionela Nițu, o tânără de 22 de ani plecată mult prea devreme din această lume, este plânsă de rude, prieteni şi apropiaţi.

ADVERTISEMENT

Fata a murit fulgerător, călcată de un tramvai, în Sectorul 5 din Capitală. Nici medicii nu au mai putut să o salveze.

Încă de miercuri, familia îndurerată a anunțat că cei care vor să-şi ia rămas bun de la Ionela o pot face joi.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsufleţit al Ionelei a ajuns deja acasă, în satul Frăteşti. Fata va fi condusă pe ultimul drum astăzi, 4 august, la cimitirul din aceeaşi localitate.

Curg mesajele de condoleanțe după decesul Ionelei Nițu

Ionela urma să împlinească 23 de ani peste doar câteva zile, însă viaţa ei s-a oprit brusc. Ea este plânsă acum de familie, prieteni și apropiaţi.

ADVERTISEMENT

Surioara mea frumoasa, nu te voi uita niciodată, încă aștept sa mă suni să vorbim, te voi iubii mereu, până o să vin lângă tine”, este mesajul sfâșietor al unei prietene.

Și reţelele de socializare sunt pline de mesaje de condoleanţe după tragedia din Capitală. Iată câteva dintre acestea:

ADVERTISEMENT

”Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în împărăția cerului. Condoleanțe familiei și putere pentru a depăși aceasta nenorocire”

”Dumnezeu să o odihnească în pace! Mare păcat! Așa tânără și frumoasă…. Sincere condoleanțe familiei îndurerate și putere să treacă peste această grea încercare!”

”Păcat, Doamne, așa tinerică! Dumnezeu s-o ierte, s-o odihnească în pace și liniște sufletească împărăția cerurilor Amin!”

”Trist, câtă frumusețe. Păcat … condoleanțe familiei greu încercate!”

Tragedia din București a avut loc în după-amiaza zilei de marți. S-a întâmplat în staţie, la intersecţia dintre Calea Rahovei cu Calea Ferentari. Fata nu s-a asigurat și a încercat să ajungă în refugiul pentru stația de tramvai şi a trecut prin spatele unuia care se afla oprit în stație.

Din sensul opus venea un alt tramvai, astfel că Ionela a fost prinsă sub roţile tramvaiului 32. A fost resuscitată zeci de minute. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tinerei și au declarat decesul.

ADVERTISEMENT