News

Durere fără sfârșit pentru fostul soț al Iuliei, femeia care s-a sinucis la Timișoara, alături de copiii ei. Gest sfâșietor al bărbatului

La o lună și aproape două săptămâni de când fosta soție s-a aruncat în gol de pe un bloc din Timișoara, alături de copiii ei, Alex Billi a reacționat pe Facebook.
15.06.2022 | 21:16
Durere fara sfarsit pentru fostul sot al Iuliei femeia care sa sinucis la Timisoara alaturi de copiii ei Gest sfasietor al barbatului
Gest copleșitor făcut de Alex, fostul soț al Iuliei. Foto: facebook.com/billy.alexx - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Fostul soț al Iuliei a postat o fotografie emoționantă cu băiețelul și fetița care au fost împinși spre moarte chiar de mama lor. Cu privire la această fotografie, trebuie spus că Alex a limitat posibilitatea scrierii comentariilor pe Facebook.

Alex este în continuare foarte afectat de tragedie

Putem bănui că bărbatul este în continuare foarte afectat de șocul care i-a marcat viața pentru totdeauna și nu a dorit să vadă alte comentarii în dreptul imaginii. Conform spynews.ro, Iulia s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai ei pe fondul unui zbucium sufletesc intens.

ADVERTISEMENT

La 32 de ani, ea era foarte afectată din cauza unor scandaluri parcă fără sfârșit. Conform sursei citate, înainte de a se arunca în gol, ea ar fi fost ameninţată de Marcel, un fost iubit din cauza căruia s-ar fi despărțit de Alex, soțul ei.

La separare s-ar fi ajuns după ce Alex ar fi aflat că fiul despre care credea că este al său avea un alt tată biologic. Acesta era Marcel… Cu toate acestea, soțul Iuliei a recunoscut în acte ambii copii, chiar dacă el era doar tatăl biologic al fetiței.

ADVERTISEMENT

Relație zbuciumată între Iulia și Marcel

După scandalul care le-a afectat căsnicia, s-a aflat că Iulia avea o relație de 3 ani cu Marcel când a rămas însărcinată cu Alex. Așa s-a ajuns la divorț. Totuși, pentru Iulia nu a fost deloc decizia corectă.

Ulterior, între ea și Marcel ar fi apărut multe probleme, iar relația nu avansa în sensul dorit de femeie. A fost momentul în care Iulia a hotărât să revină la Alex. Această decizie l-ar fi înfuriat la maximum pe Marcel, care ar fi început s-o amenințe cu regularitate.

ADVERTISEMENT

Iulia avea 23 de ani când s-a căsătorit cu Alex, dar sprijinul acestuia nu a fost suficient pentru a depăși disconfortul generat de Marcel. Conform jurnaliștilor de la spynews.ro, Alex a cerut ca Iulia și copiii să fie înmormântați în același sicriu. În cele din urmă, cei trei au fost înmormântați într-un cimitir din Timișoara. Slujba a fost organizată în curtea cimitirului.