Life

Durere imensă pentru Kate Middleton! Ducesa de Cambridge, marcată de moartea unei persoane dragi

Kate Middleton a primit o veste foarte proastă în urmă cu câteva ore. Una din persoanele la care ducesa de Cambridge ținea foarte tare s-a stins din viața din cauza cancerului la plămâni.
15.07.2022 | 11:56
Durere imensa pentru Kate Middleton Ducesa de Cambridge marcata de moartea unei persoane dragi
Kate Middleton, ducesă de Cambridge. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kate Middleton este îndurerată din cauza morții femeii care a pregătit-o pentru nașterea primului ei copil, Prințul George. Nevasta Prințului William a avut o legătură destul de strânsă cu Christine Hill, cea cu care Kate s-a consultat înainte să îl aducă pe lume pe băiețel.

Femeia care a ajutat-o pe Kate Middleton la prima ei sarcină a murit

Femeia avea 74 de ani și se lupta de o lungă perioadă cu cancerul. Potrivit publicației Hello Magazine, Kate și William au petrecut destul de mult timp cu Christine, mai ales înainte ca ducesa să nască primul ei copil.

ADVERTISEMENT

Anul 2013 a fost cel în care Kate și Christine s-au apropiat cel mai tare. Aceeași sursă mai notează că William și Kate au vizitat-o deseori pe Hill în locuința acesteia din Londra, pentru a cere sfaturi medicale în legătură cu evoluția sarcinii ducesei.

Christine Hill a murit la vârsta de 74 de ani. Foto: The Telegraph

Ducesa de Cambridge a avut nevoie de ajutor înainte să-l nască pe Prințul George

Purtătorul de cuvânt al lui Christine Hill a declarat pentru Daily Mail că moartea acesteia a provocat durere nu doar în rândul Familiei Regale, ci pentru toți pacienții pe care aceasta i-a avut.

ADVERTISEMENT

„Cu spiritul ei înflăcărat, amuzant și direct a câștigat mulți prieteni”, a transmis familia lui Hill.

Prima sarcină a lui Kate nu a fost deloc una ușoară. Nora Prințului Charles s-a confruntat cu hiperemezie gravidică, adică o accentuare a grețurilor și a stării generale de rău în primul trimestru de sarcină.

ADVERTISEMENT

„Am avut grețuri în fiecare dimineață. Nu am fost printre cele mai fericite gravide. Au fost persoane care au suferit și mai mult.

Și pentru mine a fost o provocare”, spunea Kate în 2020 în cadrul unui podcast, amintindu-și de provocările primei sarcini.

ADVERTISEMENT

Ducesa a spus că toată familia era preocupată pentru ea, deoarece stările de rău erau zilnice. Prințul William a fost aproape de ea și a încercat să o ajute cum putea. Tocmai de aceea, aceștia au apelat la serviciile expertei în nașteri Christine Hill, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT