Durere mare în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Cei doi au pierdut o ființă dragă

Cerasela Stafie   
în Stiri mondene
30/10/2020, 11:20
Durere mare în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Cei doi au pierdut o ființă dragă
Durere mare în familia Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. Cei doi au pierdut o ființă dragă Sursa foto: Instagram

Gabriela Cristea și șoțul ei, Tavi Clonda, trec prin clipe triste. Cei doi au anunțat pe rețelele de socializare pierderea unei ființe importante din viața lor. E vorba despre câinele acestora, Oxford, care s-a stins din viață, provocându-le multă durere stăpânilor.

Ambii parteneri de viață au împărtășit momentele grele cu fanii de pe rețelele de socializare, câștigând empatia acestora. Postările lor au strâns mii de aprecieri și sute de comentarii și au emoționat mediul online.

Patrupedul avea 6 ani și jumătate și era companionul zilnic al celor doi, un prieten de nădejde și membru al familiei, iar pierderea lui  a provocat o mare durere în inimile stăpânilor.

Clipe dureroase pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Gabriela Cristea a postat o fotografie a cuplului în compania prietenului necuvântător, căreia i-a adăugat un emoticon trist. A fost suficient pentru ca fanii să își dea seama ce s-a intâmplat. Postarea a depășit 5000 de aprecieri, iar admiratorii și-au exprimat părerile de rău în peste 130 de comentarii.

Tavi Clonda, Oxford și Gabriela Cristea
Tavi Clonda, Oxford și Gabriela Cristea
Sursa foto: Facebook

Vedeta le-a răspuns internauților care au întrebat ce s-a întâmplat cu animalul, ea a povestit într-un comentariu că  „avea 6 ani și jumătate. A făcut pancreatită și totul a fost fulgerător de rapid. Joia trecută era bine, azi…” 

Tavi Clonda a împărtășit și el experiența tristă prin care familia lor trece. Acesta a distribuit un mesaj emoționant în mediul online, însoțit de număr de 10 fotografii din diferite ipostaze ale patrupedului.

„Azi, primul suflet care ne-a mângaiat sufletele și casa și familia, din păcate, a încetat să o facă…. Odihnește-te în pace, Oxford, câinele meu, bodyguard-ul meu, băiatul meu!”, este mesajul care apare pe conturile de Facebook și Instagram ale muzicianului.

Cei doi au parte de susținere morală din partea admiratorilor. Aceștia le-au transmis mesaje de încurajare și și-au exprimat condoleanțele pentru pierderea suferită de familia celor două vedete: „e foarte greu să pierzi așa un suflet. E parte din familie și doar cei ce au aceste suflete necuvântătoare pot întelege ce durere mare îți lasă în suflet pierderea lor. Sincere păreri de rău”

„Știu ce înseamnă am trecut prin așa ceva. Păcat, ne atașăm așa mult de ei și, într-o bună zi, vine vremea să ne părăsească. Așa a lăsat bunul Dumnezeu pe această lume, ce să facem? O să fie foarte greu până te obișnuiești că nu mai este.”, „plâng alături de voi ….cunosc durerea pierderii acestor sufletele! Drum bun spre alte mângâieri, Oxford!”, sunt doar câteva dintre cuvintele pe care fanii le-au scris.

 

Închide ×