News

Durere mare în familia lui Ioan Crișan. Noi imagini cu soția și fiica afaceristului din Arad

Au apărut noi imagini cu soția și fiica afaceristului Ioan Crișan, decedat într-o explozie în urmă cu câteva zile.
03.06.2021 | 20:19
Durere mare in familia lui Ioan Crisan Noi imagini cu sotia si fiica afaceristului din Arad
Durere mare în familia lui Ioan Crișan. Noi imagini cu soția și fiica afaceristului din Arad. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi imagini cu membrii ai familiei afaceristului Ioan Crișan, ucis sâmbătă, 29 mai, la Arad, într-o explozie, au apărut în spațiul public.

Au apărut noi imagini cu soția și fiica afaceristului Ioan Crișan. Familia arădeanului, răpusă de durere

La nicio săptămână de la ziua tragediei, în familia omului de afaceri din Arad durerea este una enormă.

ADVERTISEMENT

Într-o serie filmări apărute joi în spațiul public, se poate observa suferința îndurată de soția lui Ioan Crișan.

O înregistrare făcută de un amator o surprinde pe soția victimei, în curte, stând cu capul pe masă și așteptând un răspuns din partea anchetatorilor.

ADVERTISEMENT

În imaginile oferite de Antena 3 a fost surprinsă și fiica afaceristului, joi după amiază, în momentul în care venea acasă. Și-a luat unul dintre copii și a plecat cu autoturismul.

Tânăra nu a vrut să dea nicio declarație, însă părea vizibil afectată de cele întâmplate în familia sa.

ADVERTISEMENT

Noi scenarii în cazul asasinatului de la Arad

Joi se împlinesc cinci zile de când omul de afaceri Ioan Crișan a murit, dar deocamdată nu există niciun suspect principal în acest caz.

Potrivit Realitatea Plus, un prieten al lui Ioan Crișan ar fi spus că miza ar fi o stațiune. Apropiatul omului de afaceri a povestit că de mai bine de 10 ani existau persoane care făceau presiuni pentru a-i prelua afacerile.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o zi, anchetatorii au mers să adune alte probe din două locații. La hala din satul Iratoșu și la casa familiei. Mașina lui Ioan Crișan a fost parcată la ferma cu zece zile înainte de asasinat.

Ioan Crișan, bărbatul mort într-o explozie a unui autoturism care a avut loc sâmbătă dimineața în municipiul Arad, era un cunoscut om de afaceri din zonă.

În ultimii ani, acesta a dezvoltat un business în sectorul piscicol, înființând prima crescătorie de somn african din România, crescuți în bazine cu apă termală. Recent, el a adus în țară și crocodili, pentru a produce în viitor carne.

În vârstă de 67 de ani, Ioan Crişan (67 de ani) a lucrat întâi ca electronist la Aeroportul din Arad, timp de 25 de ani, iar ulterior în transporturi.

Ancheta în acest caz, preluată de Parchetul General, se mișcă extrem de rapid și există un cerc foarte restrâns de suspecți.

ADVERTISEMENT