Sport

Durere şi blesteme! Jură răzbunare pentru Marian Cozma: “Îi DISTRUG”

Pe 8 februarie 2009, handbalistul român Marian Cozma era ucis mişeleşte, cu două lovituri de cuţit, într-o altercaţie începută într-un bar din Veszprem, Ungaria. La fix şase ani de la...
08.02.2015 | 10:00
Durere si blesteme Jura razbunare pentru Marian Cozma Ii DISTRUG

Pe 8 februarie 2009, handbalistul român Marian Cozma era ucis mişeleşte, cu două lovituri de cuţit, într-o altercaţie începută într-un bar din Veszprem, Ungaria. La fix şase ani de la tragedie, tatăl acestuia, Petre Cozma, cu lacrimi în ochi, a acceptat să vorbească pentru FANATIK.RO despre durerea pricinuită de moartea fulgerătoare a fiului său, dar şi despre criminalii acestuia.

SOCANT!!! O VEDETA DE LA NOI SI-A PRINS NEVASTA CU AMANTUL IN PAT!!! A TURBAT DE FURIE SI L-A RUPT CU BATAIA!!!

Data de 8 februarie 2009 va rămîne veşnic în mintea lui Petre Cozma. În fiecare an, această zi trece cel mai greu în viaţa familiei fostul handbalist român, Marian Cozma. Cu toate acestea, tatăl sportivului legitimat în momentul în care a fost ucis în Ungaria la Veszprem a acceptat să vorbeacă pentru FANATIK.RO cu o singură condiţie. Vă rog frumos să scrieţi dacă eu v-am cerut vreun ban pentru a vorbi cu dumneavoastră despre nenorocirea care s-a întîmplat cu fiul meu. Mă doare sufeltul că la şase ani distanţă de la acest eveniment nişte analişti sportivi, pe care nu vreau să îi nominalizez, au început să discute de faptul că eu cer bani la televiziuni şi la ziare să vorbesc despre drama familiei noastre”, a spus Cozma.

ARESTARI SOC DE ULTIMA ORA IN DOSARUL PROSTITUATELOR DE LUX!!! CRUDUTA E IN LACRIMI!!!

“Nenorociţii ăia de criminali ne-au distrus pe viaţă!”

Petre Cozma a început să ne povestească prin ce a trecut de cînd fiul său a decedat. Mă bucur din suflet că v-aţi adus aminte de Marian. După ce o să termin discuţia cu dumneavoastră mă voi duce la cimitir, la băiatul meu, cu sportivii de la Dinamo. Pe data de 8 februarie, aceştia nu puteau să meargă la el pentru că au şi ei meciuri de jucat şi am convenit să mergem pe 7 februarie, cu o zi înainte. Oricum, nici la 6 ani de cînd Marian a murit eu nu pot să îmi revin. Şi cred că niciodată nu o să îmi revin. Eu şi soţia mea sîntem distruşi pe viaţă, terminaţi. Am tensiunea mereu mărită, iar nevasta mea a început să aibă pierderi temporare de vedere şi de auz. Ne-au terminat pe viaţă nenorociţii aia care mi-au ucis copilul. Am înţeles că Ivan Sytojka a primit 13 ani de închisoare, iar Sandor Raffael şi Gyozo Nemeth, cîte 18 ani. Credeţi că asta ne încălzeşte cu ceva… Vă jur cu mîna pe inimă că, dacă mă voi întîlni vreodată în viaţa mea faţă în faţă cu aceşti nenorociţi, vă asigur că mă duc şi eu la puscărie. Îi distrug! Cred că am spus totul cu afirmaţia asta. La proces nu m-au lăsat unugurii să îi văd, iar acum am înţeles că avocaţii criminalilor au deschis un alt proces”, ne-a spus tatăl lui Marian Cozma.

TRAGEDIE IN ACEASTA DIMINEATA!!! UN MARE OM A FACUT INFARCT IN TIMPUL ZBORULUI SI A MURIT IN AVION!!! TOATA TARA IL PLANGE!!!

“Avocaţii criminalilor vor să mă duc cu soţia în Ungaria să facem analize”

În continuare, Petre Cozma ne-a mărturisit că nu a primit nici un ban sau vreo despăgubire de la statul maghiar sau de la familiile celor trei criminali. Deşi procurorii, judecătorii şi ambasodorul Ungariei au luat în calcul o despăgubire de peste 600.000 de euro pe care au şi aprobat-o. “Nu am primit nici un ban de la statul maghiar sau de la familiile criminalilor. Ştiu că s-a decis o sumă, undeva pe la 600.000 de euro, dar nu mă interesează banii. Oricum nu vreau banii aia din Ungaria, deoarece nici tot aurul din lume nu-l mai aduce înapoi din pămînt pe copilul meu. Însă m-a deranjat faptul că avocaţii nemernicilor alora au deschis acum un alt porces. Ei vor ca eu şi soţia mea să ne ducem în Ungaria şi să facem analize medicale. Vor ca noi să demonstrăm că ne-am îmbolnăvit cu adevărat după moartea fiului nostru. Ei cred că noi am prezentat acte false la dosar. Este incredibil! Din Ungaria mai ţinem legătura cu conducătorii de la Veszprem. Am rămas în relaţii bune cu acei oameni. Ne mai sună din cînd în cînd şi ne mai întreabă de sănătate sau dacă avem nevoie de ceva”, a spus Cozma.

“Claudia trebuia să se mărite! Băiatul ei poartă numele lui Marian”

În final, Petre Cozma a precizat că vrea să îi ureze tot binele din lume fostei iubite a lui Marian, Claudia (vezi sus GALERIE FOTO), cea care s-a căsătorit în urmă cu patru ani cu un fott handbalist, iar acum are o fetiţă şi un băieţel. “Îî urez Claudiei tot binele din lume. Era normal să se căsătorească şi ea odată. Are 27 de ani, doar nu era să se călugărească, după ce copilul meu a murit, nu? Asta e viaţa! Oricum, ea a fost o fată drăguţă şi m-a rugat, dacă pot, să o las să îi pună numele băiatului ei născut în urmă cu patru luni, Marian. I-am spus că mă onorează intenţia ei, deoarece sînt sigur că de acolo din cer şi Marian este de acord, a spus Cozma.

A VENIT VISCOLUL!!! SITUATIA DRUMURILOR INCHISE DIN TOATA ROMANIA!!! E PRAPAD PESTE TOT!!!

32 de ani ar fi împlinit Marian Cozma

600.000 de euro este suma pe care Petre Cozma trebuie să o primească despăgubiri

65 de selecţii şi 125 de goluri a avut Marian Cozma la naţionala de handbal a României