News

Durere și lacrimi în Dolj după decesul Mariei, fata care a murit într-un tragic accident: ”Ai fost un copil minunat”

Durere și lacrimi în rândul familiei și prietenilor Mariei, fata de nici 18 ani care a murit într-un tragic accident produs vineri dimineață pe DN 6B, în afara localităţii Dudoviceşti, județul Dolj.
02.07.2022 | 16:36
Durere si lacrimi in Dolj dupa decesul Mariei fata care a murit intrun tragic accident Ai fost un copil minunat
Maria, o fată care împlinea 18 ani, a murit într-un tragic accident în Dolj. Sursa foto: spynews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tragedie rutieră a șocat o micuță localitate din județul Dolj. În primele ore ale lunii iulie, doi tineri, fată și băiat, în vârstă de aproximativ 18 ani, şi-au pierdut viaţa într-un accident care a avut loc în localitatea Dudovicești.

Maria, o fată care împlinea 18 ani, a murit într-un tragic accident în Dolj

Informațiile legate de această dramă spun că şoferul ar fi pierdut controlul volanului, iar mașina ar fi ieșit de pe sosea și s-a rostogolit de mai multe ori. Cei doi tineri nu au avut nici o șansă de supraviețuire. Se pare că viteza excesivă ar fi stat la baza accidentului.

ADVERTISEMENT

Băiatul, Dragoș, a fost găsit mort sub portiera mașinii, iar Maria, lângă un gard, fiind aruncată din mașină.

Tragedia s-a petrecut la primele ore ale dimineții, atunci când oamenii din localitatea Dudovicești dormeau. Ei au fost treziți de un zgomot puternic și au ieșit din case, crezând că este cutremur.

ADVERTISEMENT

În zona producerii accidentului s-au văzut scene de groază. Mașina în care se aflau tinerii s-a dezintegrat. Motorul și caroserie erau împrăștiate pe sute de metri.

Durere pentru familia și prietenii fetei: ”Drum lin! Un înger printre îngeri”

Familiei și prietenilor Mariei nu le vine să creadă că tânăra și-a pierdut viața. Peste doar câteva zile, aceasta trebuia să își serbeze majoratul. Acum, urmează să fie condusă pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

La o zi de la producerea tragediei din Dolj, mesajele sfâșietoare și emoționante curg non-stop pe rețelele de socializare.

”Drum lin, Maria, un Înger printre Îngeri! Ai fost un copil minunat, un copil foarte sensibil! Dumnezeu să te aibă în grija lui! Sincere condoleanțe familiilor greu încercate!”

ADVERTISEMENT

”Drum lin ,înger frumos! Condoleanțe familiei! Condoleanțe familiilor îndurerate! Păcat de tinerețea lor!”

”Dumnezeu să o odihnească în pace și să aibă grijă de sufletul ei inocent și frumos! Sincere condoleanțe familiei!”

”Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace în loc cu lumină, în loc cu verdeață unde nu este durere, nici întristare, nici suspin!”

”Drum lin către cer, înger blond! Vei rămâne mereu în gândurile și sufletele noastre!”

”Încă nu pot să cred că e definitiv, că nu putem întoarce timpul înapoi, pare un vis urât din care speri să te trezești și vrei să te trezești, și-ți dai seama că ești neputincios. Dumnezeu să te ierte și să-ți dea ODIHNĂ, fetița noastră dragă!”, sunt o parte dintre mesajele transmise de familie, prieteni și cunoscuți, conform SpyNews.

ADVERTISEMENT